Veseli December. Pohajkovanje s prijatelji. Kakšna dobra zabava s prijatelji ali pa službena zabava. Seveda po dobri večerji, po dobri pijači, se gre še naprej. V kakšen lokalček, mogoče na »kuhančka« v Staro Ljubljano ali pa mogoče v pivnico.  Ko nas na koncu ostane nekaj najbolj družabnih in vztrajnih in ko se skoraj že vse zapre, pa padejo tudi kakšni predlogi v slogu :«Kaj pa če bi šli v kak nočni lokal? Na BABE!«.

 

Potem nastane, še večja selekcija. »Meni se mudi, jaz moram domov, preveč sem že spil« itd. Za večino pa to v prenesenem pomenu pomeni : »Nimam denarja«.

Jah, Nočni klubi niso poceni. Ampak 1 x na leto bi se pa že našel denar. Saj gremo samo malo pogledat. Kakšno dobro »babo« (oprostite dekleta in gospe na temu izrazu :) ). Popili bomo kakšno pijačko (ki ni ravno poceni, ampak za 20 EUR, te pa ne bo vrag vzel), si pogledal kak nastop na ŠTANGI, se malo poslinili, pa gremo domov. Če bo seveda vse ok, če ne bo koga kaj premamilo, da si bo kakšno »babo« plačal za zasebni erotični ples.

Ampak kaj je pomembno? Apetiti se nam po povečal, ampak "JEDLI" BOMO PA DOMA!!!

 

Sam sem bil parkrat v nočnem lokalu. Prvič se mi je zgodilo v Budimpešti, na Madžarskem. Tam smo imeli 14. dnevno usposabljanje in seveda smo potem vsak večer odšli v mesto. Ogledali smo si vse znamenitosti Budimpešte in ko jih je zmanjkalo, smo si zaželeli kakšen Nočni klub.  Vsedli smo se  na tramvaj in se odpeljali v mesto. Na znameniti Vaci ucta, kjer je veliko butikov z dragimi znamkami in ena odlična slaščičarna smo potem na koncu našli več Nočnih klubov.

Bilo nas je 7 moških in en ženska. Odšli smo v klet in »prijazni gospodje«, nabildani, po izgledu naši Južni bratje (kar smo potem tudi ugotovili, da je res) so nas povabili za mize.

Moj dobri prijatelj je zadeve že malo poznal in edino žensko posedel poleg sebe. Brhke mladenke vseh narodov in narodnosti so se posedele poleg vseh nas moških, razen k mojemu prijatelju in njegovi spremeljevalki. Ti lisjak ti! ;).

Seveda nas je bilo v družbi veliko »novincev«. Eden je takoj popustil in si privoščil ples mladega dekleta.

 

Pri meni sta bili dve mladenki, vsaka na eni strani. Zakaj ravno k meni??? Seveda se mi je takrat to dobro zdelo. Pogovarjali smo se v angleščini. Mislim, da je bila ena Slovakinja pa ena Madžarka. Seveda sta me nagovarjali, da mi obe skupaj zaplešeta v sosednjem prostoru. Plačilo bi bila za vsako po ena energijska pijača, ker šampanjec je pač zelo drag. Ok, saj nekaj denarja pa imam. Pa pojdimo.

Pa smo šli v sosednji prostor. Prišel je »natakar« in smo naročili pijačo. Seveda sem mislil, da sta dobili energijsko pijačo, ampak že kozarci in tekočina v njih mi ni izgledala kot energijska pijača, prej kot šampanjec. Seveda sta mi na kolenih zaplesale. Zgoraj brez, sexy, štrumpantle JAOOO.  Super občutki, EROTIKA na VIŠKU.

Ko smo spili vsak eno pijačko, pride natakar vprašat, če prinese še eno rundo. Hvala bogu sem rekel, da ne in zahteval račun. Potem je sledil šok!!! Na računu so bili trije ŠAMPANJCI, po 1 dcl. Ja priznam, tudi okus je bil po šampanjcu. Ampak RAČUN!!! 26.000 Madžarskih forintov, to pomeni, kot je bilo pri nas takratnih 26.000 SIT, ali prevedeno na današnjih 120 EUR.

 

Najprej nisem hotel plačat, češ, da so me nategnili. Hoteli smo že poklicati Policijo, ampak ni bilo kaj. Ni bilo smisla. Okoli je bilo polno mišičastih Srbov in ne vem če bi prišli ven celi in zdravi.  Moj dobri prijatelj je plačal preostanek (kolikor mi je zmanjkalo) in  dogovorili smo se, da o tem dogodku molčimo ter da ta zgodba nikoli ne pride na plan.

 

Drugi kolega, ki si je tudi privoščil ples ene DEKLINE je najprej trdil, da ja plačal samo 5.000 MDŽ Forintov, potem pa pogledal v denarnico in videl, da je očitno vseeno plačal 10.000 in se sploh ni spomnil kdaj (očitno ga je imel malo preveč pod kapo).

 

Res smo vsi molčali, ampak po nekaj letih je zgodba vseeno prišla na plan. Ampak saj ni bilo nič takega, oziroma to ni taka huda SKRIVNOST. Je pa bilo FAJN DOŽIVETJE in predvsem DRAGOCENA IZKUŠNJA.

 

Par leti nazaj smo bili kolegi tudi v Treh papigah v Piranu, kjer smo si prvoščili nočni klub, pa samo eno pijačko, nič plesa. Me je oni ples na Madžarskem drago stal!  :)

 

No dva dni nazaj, na službeni zabavi so spet padli predlogi za Nočni klub. Ampak nam ni uspelo priti do njega :). Pa kdaj drugič spet. 

NA "BABE"   :)

mike1968 - GREMO V NOČNI KLUB

Veseli December. Pohajkovanje s prijatelji. Kakšna dobra zabava s prijatel