"Ni panike vsak se enkrat ujame tudi ti se boš lp". To je bil citat, ki sem ga dobil na mobilni telefon od moža moje ljubice U.


Kako je do tega sploh prišlo? Kako je dobil mojo telefonsko številko?

 

Ker sem bil v tistem času še poročen, sem imel še en, rezervni telefon, ki sem ga uporabljal za ljubice. Seveda sem ga imel na začetku samo v službi, ker je bilo preveč tvegano, da bi ga hranil doma, sploh ker sem imel zelo ljubosumno ženo.

 

No kasneje sem si privoščil več in sem nosil telefon tudi in nemalokrat je manjkal samo kak drobec sekunde, da nisem bil zaloten.

 

No in moja ljubica U je bila zelo površna. Površna pri tem, da ni vedno sproti brisala sporočila, ki sva si jih pošiljala in tako je njen mož prišel do moje številke, ki jo je kasneje vedel na pamet.

 

No in nekega dne me je zjutraj poklical in me spraševal kdo sem in kaj sem in kaj imam z njegovo ženo?

 

Seveda nisem ničesar priznal. Ampak ne za to, da bi se ga bal ali da bi hotel lagati. Seveda sem lagal zaradi nje.

 

No in mož moje ljubice U je imel še kako prav, ko je napisal, da se vsak kdaj ujame. Ja se, samo jaz se nisem, vsaj ne pri moji bivši ženi.


Ampak zgodilo pa se je njemu.

 

U si je vpičila v glavo, da se njen mož kurba, oziroma da ima kakšno ljubico. Mogoče je razmišljala v svojem imenu. Če se jaz kurbam, se pa najbrž tudi moj mož, čeprav bi rekel, da niti ni imel kakšnega posebnega vzroka, da bi jo varal.

 

Ampak vzrok se vedno najde.

 

In tako je šla U v akcijo.

 

V tistem času sva bila oba zaljubljena. Odlično sva se imela, skupaj sva uživala najine skupne trenutke in res je bilo fantastično. Res je da sva imela vsak svojega zakonca, ampak saj večina veste, da se zakoni po navadi tekom let ohladijo in ljudje iščemo neke nove priložnosti, ljubezen in konec koncev zabavo. Pa se na tem mestu ne bom opravičeval, niti ne bom opravičeval U. Skoraj vsak si želi kakšno spremembo oziroma popestritev v svojem življenju. Samo takrat sem se jaz že odselil od svoje bivše žene in sem bil prost kot ptičica na veji.


V glavnem igra se je pričela. Glavni cilj U je bil, da svojemu možu nastavi past in ga zaloti v objemu druge. Moram povedati, da se jaz nisem strinjal z njo, čeprav je bil s tem odprta priložnost zame, mogoče celo, da si z njo ustvarim novo in lepše življenje.

 

U si je nastavila nov profil na facebooku, novo ime in ponudila prijateljstvo svojemu možu. Čeprav je dala fotografijo neke  znane pevke je mož ni prepoznal in je mislil, da gre za fotografijo resnične osebe. In zadeva se je pričela odvijati. Najprej klepet celo popoldne, ko je bila U v službi in klepet dopoldne v službi.

 


U je bila napeta, ni ji bilo vseeno, da ji dvori in da jo nagovarja. Miril sem jo, rekel sem ji, da naj bo strpna, naj se ne prenagli in da naj raje preneha.

 

Ampak U se ni dala in je nadaljevala »provokacijo« oziroma nastavljanje pasti. Kaj je s tem hotela doseči ve samo ona. Nikoli in nikdar ni imela nikakršnega vzroka, da bi sumila svojega moža. Ampak ona pa ga je veselo varala z mano, brez občutka slabe vesti.

 

No drugi dan pa se je začela zadeva zapletat in razpletat.

 

Seveda jo je dvorjenje njenega moža »njenemu profilu« razžalostilo, ker tegapa vseeno ni pričakovala.

 

Prepričeval sem jo, da mož ne počne nič takega, da se pač pogovarja na FB. No ne morem reči, da ni nič takega in s tem se najbrž vsak strinja z mano.

 

U je delala popoldne in jaz sem odšel v kino. Proti koncu filmske predstave mi U napiše sms: »jaz te danes rabim. Ali imaš čas? Seveda sem nemudoma odšel iz kina in se napotil k njej. Pove mi svoj načrt in da se je z njim že domenila za srečanje ob 21. uri. Vse se je dogajalo s svetlobno hitrostjo.

 

U se je domenila, da mu pošlje sms malo pred 21. uro in da mu napiše  kam naj pride.

 

Akcija se je pričela. Kupil sem novo sim kartico. Kje bi se domenila za srečanje?

 

Poznal sem kar nekaj hotelov, ki so imeli dnevne počitke, kjer ni bilo potrebno pokazati nobenega dokumenta. Na recepciji si plačal za 4 urice in to je bilo to.

 

Našla sva en majhen hotelček v Mostah. Poklicala je v hotel in soba je bila prosta, tako, da je šla akcija naprej.

 

 

Ker je delala do 20-tih jo pokliče mož in ji pove, da mora v nočno službo, ker se je nekaj pokvarilo. Prijel je!

 

Počakam jo blizu njenega doma. Mož odide v »službo« ona pa pride do mene in skupaj se odpeljeva proti hotelu.

 

V hotelu greva do receptorja in plačala sva sobo in odšla gor. Imela sva samo 30 EUR in ona je vehementno rekla receptorju, da bo ostanek plačal gospod, ki bo prišel malo kasneje. Malo čudno je pogledal in mislim, da mu ni bilo nič jasno.

 

Ko se je bližala ura »zmenka«. Možu U sva poslala sms, da naj se oglasi v tem in tem hotelu v sobi tej in tej, s pripisom »ČAKAM TE«.

 

Ker sem se jaz odpeljal iz hotela in sem imel ta mobilni telefon, me on pokliče. Takoj sem prekinil. Napisal mi je zakaj nočem da me pokliče, da me je hotel samo nekaj vprašat. Odpišem mu, da se nisva tako zmenila in da naj pride v sobo ker ga čakam.

Potem sem čakal in čakal, vozil sem se sem ter tja. Bil sem v bližini hotela, zapeljal sem se do hotela in videl, da je njegov avto parkiran. Ok, prišel je.

 

Čakal sem več kot uro in pol. Bil sem zelo nervozen. Kaj se dogaja? Kaj naj naredim? Ali naj pokličem v hotel?

 

Parkiral sem na parkirišču hotela in dočakal. Prišel je ven s sklonjeno glavo ves poklapan do avta. Malo kasneje me pokliče U. Hvala bogu živa in zdrava. Priznam, da sem se že bal za njo. Pove, da bosta šla domov, da jo je prepričeval, da naj gre z njim domov.

 

V dobrih 48 urah je bilo že vsega konec. Je to mogoče? Ja očitno da je, da je nekdo lahko tako naiven?

 

U mi je kasneje povedala, da je bil popolnoma v šoku, ko je zagledal njo v hotelu. Opravičeval se je, jo prosil odpuščanja itd itd.

 

U mu je vse oprostila. Naredil je vse, če bi bila druga ženska bi jo zagotovo prevaral, čeprav se je kasneje izgovarjal, da itak ni bilo nič.

 

Ampak to je itak njuna zgodba……..

mike1968 - PAST

\'Ni panike vsak se enkrat ujame tudi ti se boš lp\'. To je bil citat, ki se