Kot sam opažam v vseh teh letih pisanja mojega bloga, ki sem ga pričel pisati že davnega leta 2008 na www.ednevnik.si , se kljub zelo aktualnimi zapisi še vedno najbolje »prodaja« oziroma bere EROTIKA.

 

Ljudje smo pač takšni. Vedno nas zanimajo kakšne erotične, včasih tudi sprijene zgodbice, sploh pa če gre za resnične zadeve, ki smo jih mogoče tudi sami kdaj doživeli, ali pa smo o njih sanjarili.

 

Tako so tudi producenti različnih resničnostnih »šovov« ugotovili, da se najbolje prodaja oziroma, da  se ratingi gledanosti teh »šovov« povečujejo ravno s sexom. Kot smo opazili v teh »tekočih« šovih, kot sta Big Brother in Bar, se nekaj že dogaja, sploh v Big Brotherju, v Baru pa ne manjka več veliko. Ja to se prodaja, to se gleda.

 

Sam sem zelo sexualen tip in zelo rad v sexu preizkušam kakšne novosti, posebnosti, fetiše.

 

Res pa je, da vseeno kakšnih zadev pa res ne bi preizkušal, sploh pa ne sedaj, ker sem v odlični zvezi, vsaj glede medsebojnega razumevanja. Sexa mi tako in tako nikoli ni dovolj, ampak sem prišel do spoznanja, da vseeno sex ni vse. Sedaj mi je zelo pomembna ta zveza in dobro počutje v njej.

 

Seveda se mi je v zadnjih 10tih letih marsikaj dogajalo in lahko rečem, da mi ni ničesar žal. Imel sem kar nekaj žensk in vsaka je bila po svoje posebna.

 

Pred leti pa sem spoznal eno zelo posebno žensko. Posebna je bila v tem, da je bila telesno prizadeta. Seveda tega do najinega srečanja v živo niti nisem vedel.

 

 

V tistem času, lahko rečem, da je to že skoraj 5 ali 6 let nazaj so bili na internetu zelo popularni tako imenovani »chati« oziroma klepeti. Na njih so potekali zanimivi pogovori in seveda nagovarjanja za spoznavanja, za kakšno kavico in pozneje tudi za sex.

 

Eden izmed povodov za ta blog zapis je tudi ogled filma 50 odtenkov sive, ki smo ga komaj čakali in na koncu bili tudi zelo razočarani, ker smo mislili, da je to to in konec. No včeraj sem prebral, da je to šele prvi del triologije te erotične triologije.

V tej trilogije je rdeča nit zgodbe seveda BDSM, čeprav razen uporabe lisic oziroma vezanja mlade dame in tepežkanja z bičem po ritki nismo videli.

Nekaj časa nazaj pa sem si ogledal tudi oba dela filma NIMFOMANKA ( http://www.imdb.com/title/tt1937390/?ref_=nv_sr_1 in 

 http://www.imdb.com/title/tt2382009/?ref_=tt_rec_tti ).

V obeh delih fima smo lahko videli tudi nekaj BDSM-ja, kjer je šlo predvsem za nekakšno samokaznovanje žensk, ki so obiskovale nekega mladeniča, ki jih je v svoji "ordinaciji" tepežkal z bičem in jih "kaznoval". Ženske pa so ob tem "uživale".

Z njo, recimo ji TAja, sva veliko predebatirala o tem in onem, o vsakdanjih rečeh, o ljubezni in seveda o sexu. Končno sem jo pregovril, da je odšla z mano na kavico.

 

Prijetno sva klepetala in Maja se nikakor ni dala prepričati, da bi stopila korak naprej in skočila med rjuhe.  Po tej kavici se nisva slišala skoraj pol leta.

 

Potem smo odšli na službeni izlet, hormoni so mi delali na polno pa sem se spomnil na Tajo. Poslal sem ji sms pa mi je odgovorila. Prepričeval sem jo, da bi se drugi dan dobila, da bi skočila med rjuhe in po cca 20tih sms-ih je popustila. Napisala mi je:«Jutri ob 10ih pri meni. Prinesi kondome«.

 

Tako se je pričela »najina zgodba«. Taja je zelo lepa ženska, njen obraz je zelo lep, joškice ima tudi lepe, velike, skratka odlične, ritka tudi super, njen LIBIDO pa zelo velik, lahko rečem ogromen, ravno meni pisan na kožo. Glede tega sva bila super LJUBIMCA. Oba z velikim LIBIDOM in ZELO STRASTNA, lahko rečem DIVJA.

 

Najin prvi sex je bil super, odličen. Ženska ve kako se zadevi streže. Strastna in privlačna.

 

Postala sva ljubimca in se dobivala pri njej, kadar je bila sama (bila je samska ženska, ki je živela  sinom in ko je bil on v šoli ali pri očetu sva izkoristila tisti čas in se predajala sexualnim užitkom).

 

Kot sem že omenil je imela telesno hibo in sicer je imela pod kolenom odrezano nogo. Poškodbo je dobila pri delovni nesreči.

 

Moram reči, da me ta telesna »pomanjklivost« nikoli ni motila. Zame je bila čisto »normalna« ženska in nikoli nisem imel nikakršnih predsodkov glede tega, čeprav mi je prijatelj nekoč omenil, da bi njega to motilo. Halooo.

Ženska je polna samozavesti in polna energije, predvsem sexualne in skupaj sva preživela fantastične posteljen užitke. Je FANTASTIČNA LJUBIMKA in zelo SEXUALNO PRIVLAČNA ŽENSKA.

 

No sedaj pa preidimo na naslovno temo tega zapisa.

 

TAja mi je povedala, da obožuje BDSM in da je nakaj takih zadev že poskusila, da pa si želi poskusiti še kaj več.

 

Kaj pa sploh je BDSM?

 

Vir na stričku Google mi je pokazal samo stran z angleško Wikipedio in sicer na http://en.wikipedia.org/wiki/BDSM .

 

Kaj pomeni izraz BDSM? BONDAGE and DISCIPLINE ter SADISM and MASOCHISM.

 

Po slovensko : JETNIŠTVO in DISCIPLINA ter SADIZEM in MAZOHIZEM.

 

Na internetu sem »pobral« članek na strani 24ur.com, ki govori o teh »nenavadnostih« v sexu in ki jih marsikateri uvajajo v spolnost in jo s tem poživijo.

Fantazija o pokornosti

Obstaja več različic te fantazije – od enostavnega privezovanja na posteljo do celovitega spolnega akta, v katerem so zajeta vsa pravila seksa, kot so tista iz 50 odtenkov sive. Najbolj pogosti pripomočki, ki se uporabljajo pri tej fantaziji, so biči, lisice in preveze za oči. Pokornost je lahko čustvena ali fizična, vključuje pa lahko prevzemanje vlog, kot sta recimo žrtev posilstva ali seksualni suženj.

Fantazija o dominantnosti

V tem primeru se vlogi zamenjata in moški postane pokoren sluga svoji dominantni partnerki. Raziskava je pokazala, da gre za zelo priljubljene fantazije, saj jih ima kar tretjina ljudi. Gre za sanjarjenje o ženski, ki ima med seksom absolutni nadzor v postelji, pri tem pa v enaki meri poskrbi tako za bolečino kot užitke.

(Vir : http://www.24ur.com/pokornost-dominantnost-skupinski-seks.html )

 

Pri nama s Tajo se  ni dogajajo nič pretreslivega s tega področja. Nekaj sva sicer poskušala, ampak po navadi niti ni bilo časa, da bi se bolj posvetila tem zadevam.

 

Seveda mi je Taja povedala kakšne želje ima s področja BDSM-ja in tako me je prosila, da jo med sexom primem za bradavičke in da jih močno stiskam in ščipam.

Na začetku mi je bil »bad filling« ker sem po naravi vseeno bolj umirjen, lahko rečem »mil« človek. Ampak, če je bilo njej to všeč, sem ji pač ugodil. Njej je to očitno zelo pasalo, saj je kričala od užitka in njena strast je bila v tem trenutku zelo težko ukrotljiva. Seveda taka strast tudi v meni požene ves  adrenalin po žilah in sex je bil FANTASTIČEN.

 

Da je nisem ščipal za bradavičke sem v »sex shopu«  kupil vakumske prijemalke za bradavičke, ki so bile odličen nadomestek za ščipanje, užitek pa je bil pri njej vseeno zelo velik. Seveda so bili del teh BDSM igric med sexom tudi udarci po ritki z roko, kar ji je zelo ugajajo in med visokim adrenalinom ji je bil to zelo velik užitek,  jaz pa sem v tistem trenutku tudi "čisto not padel".

 

Na žalost ja bilo to vse kar sem izkusil s področja BDSM-ja, ker sva najino zvezo zaključila prej, preden sva se odločila za še kakšno drugo »preizkušnjo«. Glede tega mi je kar malo žal, ker sem vseeno hotel še kaj novega poizkusiti. Seveda ne v slogu tega, da bi ona mene bičala ozirioma, da bi bil jaz njej PODREJEN.

NO NIKOLI NE RECI NIKOLI  :)

 

Tudi moj prijatelj ima izkušnje s področja BDSM-ja, saj je njegova ljubica zelo zavzeta za te zadeve, tako, da je sam naredil bič, s katerim se igrata različne »BDSM IGRICE«.

 

Tudi jaz bi rad še kaj poskusil s področja BDSM-ja in mogoče bom kdaj to uresničil z mojo sedanjo partnerko.

Nymphomaniac: Volume 1 TRAILER 1 (2014) - Christian Slater, Shia LaBeouf Movie HD - YouTube

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Nymphomaniac: Volume 1 TR...

Nymphomaniac: Volume II Official Trailer #1 (2014) HD - YouTube

Nymphomaniac: Volume II Official Trailer #1 directed by Lars Van Trier and starring Shia LaBeouf, Willem Dafoe. The continuation of Joe's sexually dictated l...

Fifty Shades Of Grey - Official Trailer (Universal Pictures) HD - YouTube

In Cinemas Now. Find us on Facebook - www.facebook.com/FiftyShadesMovieUK Fifty Shades of Grey is the hotly anticipated film adaptation of the bestselling bo...