Moram reči, da me niti ni presenetila odstopna izjava »nove« Gospe ministrice za izobraževanje, saj se že dva dni govori o tem, da naj bi bilo njeno magistrsko delo navaden PLAGIAT.

 

Menda je že pred časom sama oddala svoje magistrsko delo v pregled oziroma v postopek preverbe, da se ugotovi ali je njeno magistrsko delo PLAGIAT.

 

Seveda skrajno desna slovenska stranka ni stala križem rok, tako kot nikoli doslej in je preverila ministrico po dolgem in počez in v njihovem TROBILU takoj objavila rezultate »njihove preiskave«, da je ministričin magisterij v 37% plagiat.

 

Seveda se strinjam z njimi.

PLAGIAT je PLAGIAT.

Gospa ministrica je očitno hotela na lahek način DIPLOMIRATI, tako, da je prepisala 37% diplomske naloge seveda brez navedbe vira.

 

Ko sem jaz pisal dve diplomski nalogi na visokošolskem in na podiplomskem študiju sem seveda imel MENTORJA, ki me je usmerjal in popravljal moje napake. Absolutno tudi pri VIRIH, ki sem jih navajal, kadar je bilo to potrebno in citiral, ko je tudi to bilo potrebno. Saj zato je tudi na zadnji strani diplomskih nalog točka LITERATURA, kjer te vire navedeš.

Jaz seveda lahko Z ČISTO VESTJO, dam v pregled tako mojo VISOKOŠOLSKO in SPECIALISTIČNO DIPLOMSKO DELO in vem, da bo vse OK.

 

Očitno je imela Gospa Ministrica slabega MENTORJA oziroma slabo vodstvo, da mu je to ušlo, tako kot mnogim »ŠTUDENTOM«, ki so odstopali z mest poslancev in ministrov v prejšnjih Vladah, kar seveda ni čudno, saj imamo celo POPLAVO "KVAZI FAKULTETNIH ŠOL", kjer z lahkoto prideš do DIPLOME in je sveda to težko NADZORLJIVO.

 

Me pa seveda SKRBI.

ZAKAJ?

 

Zato ker očitno primanjkuje DOBREGA in POŠTENEGA KADRA.

 

Če pogledamo današnji teden, lahko vidimo, da bomo izgubili, no VLADA bo izgubila, dva ministra, zaradi nepravilnosti in lahko rečem NEUMNOSTI.

 

Gospod minister VEBER se je »zaklal« sam. Kaj hudiča je rovaril po obveščevalnih službah? Če ni bil 100% prepričan ali lahko nekaj stori oziroma vpraša obveščevalce, zakaj ni vprašal prvega ministra in pravnika, da mu svetuje? Ali res misli, da je VSEVEDEŽ?

 

Gospa ministrica je že prejšnji teden poslala magistrsko nalogo v preverbo, ker je očitno sumila, da z njeno nalogo ni vse ok. Prvi minister pa bi lahko počakal na prve izsledke »preiskave«, ne pa da se je zopet BLAMIRAL pred vso slovensko javnostjo. Če je 2 meseca mečkal, da je postavil Vlado in če za vse zadeve potrebuje ogromno časa, zakaj hudiča ne počakal še dan ali dva?

 

Kot sem že zgoraj omenil očitno ni več primernega kadra v naši dragi Sloveniji, saj kar se prvemu ministru ponuja ni več ČISTO.

 

Moram pa PRIZNATI, da pa so ministri, vsaj večina, razen seveda ministra za Obrambo gospoda Vebra, toliko zavedni, da ponudijo ODSTOP, ko jim pridejo »NA SLED«, ne pa tako, kot se je dogajalo pod Vladami prejšnjih prvih ministrov, da skoraj nihče ni hotel ODSTOPITI, pa čeprav so marsikaterega ministra ali poslanca našli z roko v skledi z marmelado.

 

KAJ STORITI?

 

Prvo kot prvo je potrebno kandidate za ministre dobro preveriti v smislu tega, da nimajo ne vem kakšnih velikih MADEŽEV, ker vemo, da nihče ni BREZMADEŽEN.

 

Pregledati je potrebno njihovo dosedanjo CELOTNO KARIERO, kar vključuje tudi VIŠJEŠOLSKE, VISOKOŠOLSKE, FAKULTETNE, MAGISTRSKE, SPECIALISTIČNE NALOGE, kot tudi DOKTORKSE DISERTACIJE in to v NULO.

 

Na koncu pa bi moral slediti še POLIGRAF oziroma DETEKTOR LAŽI, da se jih popolnoma izpraša in da vso NJENO ali NJEGOVO ministrovanje no bo nobenih ŠKANDALOV iz PRETEKLOSTI.

 

Rešitev je na dlani. MOGOČE PA NEKOČ…NEKJE….

 

SREČNO PRVI MINISTER Z NOVIMI KADRI!

mike1968 - KADRI

Moram reči, da me niti ni presenetila odstopna izjava »nove« Gospe ministric