Že nekaj časa je minilo od moje zadnje osebne erotične zgodbice. Lahko rečem, da je bila ta moja izkušnja sicer lepa, zadovoljujoča ampak predvsem tudi zelo boleča.

Ne pa ni šlo za BDSM o čemer sem pisal pred kratkim. Šlo je predvsem za dokaj boleči in neizkušeni poskus oralne zadovoljitve mojega korenjaka.

Pisalo se je leto 1989.

Tisto leto sva bila z mojim dobrim prijateljem, po dolgem času spet oba samska. Imela sva kar lep krog prijateljic in sva tisto leto res uživala na polno. Vsak dan sva hodila ven v diskoteko Black Jack v Črnučah, ki je bila takrat zelo popularna in v tistem času smo se tudi veliko zbirali v centru Ljubljane v lokalu Ježek, kamor so zahajale najine prijateljice.

Seveda so potekale tudi privat zabave oziroma »žurke«, tako, da sva živela na polno. Tisto soboto smo imeli zabavo  pri eni prijateljici. Nabavili smo si pijačo, nekaj za pojest in zabava se je pričela. Ni bila to bogve kakšna zabava z veliko ljudmi. Bila je manjša zabava z šestimi ali sedmimi udeleženci.

Najprej si je celotna družba skupaj ogledala Eurovizijo, ker je bila v tem času pri Slovencih še zelo popularna.

Ko se je Eurovizija pričela smo se lepo posedli v sobo in ob dobri pijači in jedači smo lepo uživali ob dobri popevkah.

Ko je bilo zadeve konec, smo bili že nekako poparčkani. Moj prijatelj je »čuval« prijateljico, katere fant je medtem služil vojsko  in ona dva sta se zabavala po svoje.

Ob meni je bila luštna punca Jana, ki je imela vse atribute, ki sem si jih želel, to v bistvu pomeni lepo in veliko oprsje.

Rezervirala sva si sobico z zakonsko posteljo in se pričela »muckat«. Najprej sva se poljubljala. Imela je lepa velika usta, presenetljivo zelo mehka, tako, da sem se kar topil. Seveda sem pričakoval lepo in nežno obdelavo mojega korenjaka, tako kot mnogi sanjarimo o  Algelini, ki ima tudi velika mehkima usta.

Punca se je počasi spustila pod odejo in mi pričela obdelovati penis, kaj obdelovati, GRIZTI.

Punca je bila še mlada in očitno neizkušena. Povedala mi je, da je nekaj časa nazaj izgubila devištvo z nekim fantom in da je bilo to, kar se tiča sexa vse kar je izkusila do sedaj.

Ne vem, mogoče je punca o oralnem zadovoljevanju penisa samo kaj prebrala, ker očitno je bilo, da nima prav nobenega poznavanja oziroma občutka.

 

Bilo je res boleče »fafanje« in še danes ne vem, zakaj ji hudiča nisem takoj povedal, da je groba, da mi to ne paše na tak način.

Ampak saj je po eni strani razumljivo, mlad fant, ki ni veliko sexal, pa se res ne bo pritoževal, če mu ga punca malo bolj na grobo, no bolj na grobo vleče in to z zobmi.

Ko je stvar postala že zelo boleča, sam se obrnil in se lotil njenega vodnjaka poželenja. Moram reči, da mi njen erotični vrelec ni ostal ne ve kako v spominu. Ampak vem pa, da je zelo uživala, ko sem jo z jezikom zadovoljeval, saj je nežno stokala in privzdigovala svojo ritko. Bil sem nežen, zelo nežen, nisem je grizel po ščegetavčku ali po spodnjih ustnicah.

Potem se je skobacala na mene in prodrl sem  v njo. Z svojimi velikimi, kaj velikimi, ogromnimi joškicami je poplesavala po meni in se nežno nasajala na moj penis. Z rokami sem ji božal joškice in z usti vlekel lepe in velike bradavičke.

V divjem ritmu sva neznansko uživala in v nekaj minutah sva oba doživela vrhunski orgazem.

Kasneje sva se pridružila družbi in popila nekaj pijačk. Jano sem malo kasneje podučil, da bi bilo fino, da se mojega korenjaka loti bolj nežno in ne z zobmi. Kasneje je moj poduk vzela resno in mi ga za lahko noč še enkrat, ampak tokrat zelo nežno, potegnila.

Z Jano sva se še parkrat dobila, ampak neke daljše veze pa nisva imela. Se pa seveda še vedno spomnim njenih lepih mesnatih ust.

mike1968 - BOLEČE GRIZLJANJE

Že nekaj časa je minilo od moje osebne erotične zgodbice. Lahko rečem, da j