Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

  

ZGODBA ŠT. VI.

  

Moja "PRVA"je imela »ORDINACIJO« v severnem delu Ljubljane. Poklical sem jo, vprašal za ceno in dogovor je bil na dlani. Povedala mi je naslov in odpeljal sem se ter parkiral na parkirišču manjšega bloka. Ko sem stal pred vhodnimi vrati sem jo  moral poklicati, ona se oglasi in mi pove v katero nadstropje naj pridem. Počaka me pri vratih, me »prečekira« in spusti v stanovanje. Ženske so seveda »prečekirale« tudi sosede, če slučajno v tem trenutku kdo vstopa ali vstopa v sosednja stanovanja.

 

Ženska je bila prijetnega izgleda, sexi oblečena in me je povabila v svojo »ordinacijo«. Najprej sem seveda povedal svoje želje kot so: orala, sex, anali sex. To so tri najbolj pogoste »želje« strank.

 

Rekel sem, da bi imel oralo in sex. Najprej sem ji plačal, potem pa mi je dejala, da se lahko stuširam v kopalnici, če ne pa naj se slečem do golega in z denarjem je odšla ven iz sobe. Čez par minutk pride nazaj in se sleče.

 

Bila je zelo sexi, imela je super joškice. Bil sem nervozen ampak vseeno dovolj sproščen, da mi je že stal, ko sem jo božal po golem telesu.

 

Vprašala me je če hočem fafanje brez KONDOMA, pa sem ji odvrnil, da hočem KONDOM, ker mi je varnost pri vsem tem NAJBOLJ POMEMBNA. Tukaj nikoli ni bilo pardona.

 

Z roko mi ga je nežno masirala in mi na penis nataknila kondom in mi ga pričela lepo počasi fafati. Moram reči, da je bilo zelo prijetno, čeprav s kondomom.

 

Potem je sledil sex. Sex z mnogimi »pozami ». Imela je zelo lepo luliko, lepo pobrito in negovano. Zajahala me je in bilo je fantastično. Objemal sem jo, ji božal joškice in jih poljubljal. Potem sva se obrnila, da sem bil na njej. Vzdihovala je, mislim, da je bilo tudi njej prijetno. Hote sem, da tudi ona uživa, čeprav sem plačal samo za »praznjenje«. Končala sva v »doggy stylu« .

 

Bilo je zelo dobro in resnično sem užival.

 

Lepo mi je s papirnato brisačko z mojega tiča izvlekla kondom in me obrisala. Oblekel sem se in se poslovil.

 

Bilo je zanimivo.

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna.

mike1968 - EROTIČNE ZGODBICE TAJSONA IV.

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrti