K zapisu me je spodbudil zapis Samosvoje b.p. »LJUBICA«.  Po njenem sem tako imenovani PRASEC in SLABIČ, ki bega od doma, ker ni sposoben biti MOŽ.

 

OK. Sprejmem tvojo »kritiko«. Najbrž je res tako.

 

Zakaj sem pričel varati? O tem sem že veliko pisal v svojih postih.

 

Enostavno sem se poleg družinskega življenje, moral »narediti« še eno, drugo življenje.

 

V zakonu sem se počutil zelo slabo, kot v kletki, kot žival, ki je priklenjena v zelo majhnem in utesnjenem prostoru.

 

Moja bivša žena je bila zelo ljubosumna, na trenutke »bolestno ljubosumna«. Pa sploh ni imela vzroka za to. Prav nobenega. Ampak to njeno ljubosumje in neprestan nadzor in kontrola nad menoj je dosegel le nasproten učinek. Ki je izbruhnil z vso silo predvsem v zadnjih 5.tih letih najinega zakona.

 

O moji prvi pravi ljubici sem pisal že v svojem zapisu z naslovom »EROTIKA TI TAKA – ROŽICA« (http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/118074/erotika-ti-taka-rozica ).

 

Gre za žensko malo starejšo od mene, poročeno, ki je bila, po njeni izpovedi, vse svoje življenje izkoriščana, predvsem s strani svojih najbližjih, ta domačih, ki so jo hote ali nehote izkoriščali za svoje potrebe. Z možem sta se v kasnejših letih zakona odtujila in ni bilo več tistega občutka poželenja predvsem z njene strani. Preprosto je bila nezadovoljena, tako čustveno kot  sexualno.

 

V najin sexualni odnos sva oba vstopila prostovoljno. Uživala sva svoje skupne trenutke maximalno, brez slabe vesti. Že na začetku sva postavila »pravila«, da se dobivava samo za SEX. Nobenih zahtev in pretiranih čustev ne bova vpletala. Kasneje mi je priznala, da se je zaljubila, ampak, da razume, da se poročen in, da niti ne pomišlja na kakšno najino skupno prihodnost.  Po parih letih se je najina »zveza za sex« končala brez slabe volje in razočaranj.

 

Vedno, ko sem spoznal kakšno novo žensko, sem ji že na začetku, še preden sva se spustila v »sexualno razmerje« povedal, da sem poročen in da bo tako tudi ostalo.

 

Nikoli se nisem brezglavo spuščal v takšna razmerja in pri vsakem takem razmerju sva oba vedela kaj hočeva. HOČEVA SAMO SEX.

 

Še najboljše je bilo, če je bila moja LJUBICA tudi sama v razmerju, bodisi poročena, bodisi, da je imela partnerja.

 

Nobena izmed ljubic me ni nikoli klicala domov. Vedno sem jaz poklical prvi ali kakor sva se pač dogovorila.

 

Marsikatera se je zaljubila, pa tudi jaz nisem bil čisto imun.

 

Proti koncu zakona sem imel poročeno ljubico, ki je bila kar precej nezadovoljna s svojim zakonskim življenjem.

 

V tem primeru ni šlo za spolno nepotešenost, ampak bolj za čustveno nepotešenost. Tudi o njej sem že pisal v zapisu z naslovom »PAST« (http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/117710/past ).

 

Problem v tej »sexualni zvezi« je bil, da sva se oba »ZATRAPALA«. V tej »zvezi« so bila prisotna tudi močna ljubezenska čustva. Že kmalu na začetku sva poskušala »uiti« tem napadom ljubezenskih čustev, ampak nama ni uspelo. Vedno, znova in znova, sva se vračala v objem drug drugega.

 

Spominjam se, kako težko sem čakal najina srečanja in kako blazno sem bil razočaran, ko je včasih morala v zadnjem trenutku odpovedati najin »randi«.

 

Priznam. Zaljubila sva se. OBA in MOČNO.

 

Ampak vseeno sva se oba trezno brzdala. Meni je bilo v tem času v bistvu že močno vseeno za moj zakon, lahko rečem, da se mi je JEBALO za MOJ BEDNI ZAKON.

 

Ona pa je vseeno malo bolj trezno razmišljala in poskušala najti dobre stvari pri svojem možu, čeprav sem jo tudi sam večkrat moral brzdati pri njenih ljubosumni izpadih v zvezi njenega moža, kot sem opisal v zapisu »PAST«.

 

Ko sem zapustil mojo bivšo ženo je še vedno ostala moja ljubica. Ko sem pričel iskati novo zvezo je bila moja ljubica izredno ljubosumna in posesivna.

 

Ko sem spoznal žensko, ki mi je bila zelo všeč in sem jo lahko videl kot žensko s katero bil lahko živel je bil s strani moje ljubice ogenj v strehi.

 

Ja, tudi to novo žensko sem varal. ZAKAJ? Niti ne vem. Enostavno sem se še vedno dobro počutil z mojo ljubico.

 

Ampak ona mi je pričela delati »štalo«. Ko sva bila skupaj me je zanalašč grizla in delala »fleke« po telesu, da mi moja »nova« le to opazila. Ljubica je pričela postajati »HUDIČEK-VRAŽIČEK« ali po Samosvoji :«PRASICA«.

 

Brezupno sem ji dopovedoval, da imam razmerje, tako kot ga ima ona z možem. Sicer to razmerje ni še tako dolgo, ampak je. Imam pač PARTNERKO. Tega moja ljubica nikakor ni mogle sprejeti in enkrat tudi dosegla, da me je nova PARTNERKA zapustila, ker je videla, da sem se z njo nekaj dopisoval.

 

No PARTNERKA se je vrnila nazaj z ljubico pa sem PREKINIL. Bil je cel halo. Kako? Zakaj?

 

Kar naprej mi je skušala potegniti nazaj v laži in prevare ampak ji ni uspelo.

 

Sedaj imam novo partnerko in je NE VARAM, ker je moja sorodna duša in z varanjem bi prizadel predvsem njo in konec koncev tudi sebe.

 

Bil sem PRAŠIČ ampak tudi ženske znate biti PRASICE.

mike1968 - MOJE LJUBICE

K zapisu me je spodbudil zapis Samosvoje b.p. »LJUBICA« na Publish****u.