JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!

 

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

 

  

Nekega dne pa sem si zaželel trojčka. Večkrat sem že pomislil na to. V oglasniku so ženske ponujale vse kar si srce in qrac zaželi. Od sexy trojčka do štiriročne masaže. Hudo.

 

Poklical sem malo naokoli po oglasniku, kjer so ženske ponujale trojčke. Seveda je šlo za sex z dvema ženskama in ne neke druge kombinacije.

 

Našel sem dve ženski, malo čez 40 let, dobro ohranjene.  Najprej smo poračunali, kar je pomenilo 2 x ceno in nič popusta. Tako smo se lotili zadeve. Videlo se je, da so ženske zelo izkušene. Ena me je božala po telesu, druga mi ga je fafala seveda s kondomom na qrcu, druga pa me je medtem božala po jajčkih. Potem sta se zamenjali. Po dobrem fafanju se je prva nasadila na moj qrac in me jahala.  Druga me je medtem božala po telesu, po jajčkih in me spodbujala. Bilo je odlično, božal sem 4 joškice, kaj pa češ boljšega. Fukali smo dobrih 20 minut, do eksplozije moje sperme.

 

Bila je zanimiva izkušnja, čeprav sem seveda pogrešal lizanje pičke, ampak to s prodajalkami ljubezni pač ne gre.

 

Potem sem, enkrat ko sem nekaj proslavljal in dobil neki denar, našel neko gospo. Zelo joškasta, kar mi je seveda ustrezalo. Imela je stanovanje v nekih novi blokih, zrihtano v nulo. Ženska je itak vedela kako se zadevam streže. Bila je vrhunsko oblečena, v erotičnem perilu s štrumpantli. Res je bila sexy. Z užitkom sem jo pofukal od zadaj in vrhunsko mi je prišlo.

 

Potem sem obiskal mlado deklino. Bila je luštkana, sexy, čeprav je bilo joškic sicer bolj malo. V oglasu je sicer pisalo, da ima joške 4 ali 5, ko pa sem prišel me je čakalo presenečenje, ker so bile joškice male in ni bilo to kar sem pričakoval. Ampak ta tamala mi je vseeno sedla, priznam.

 

 

Nerad sem hodil k enim in istim, rad sem namreč preizkušal nove in nove.

 

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna!

mike1968 - TROJČEK VIII.

JE TO DOMIŠLJIJA ALI JE VSE TO RESNIČNOST? TO JE SEDAJ VPRAŠANJE!