Upam, da preživi!!!

 

Ob strahopetnem umoru mladega policista viške policijske postaje sem si rekel prav to.

Ob tem sem pomislil na strahopetnega morilca, ki je ob svojem gnusnem dejanju zadobil hude telesne poškodbe in je trenutno v komi.

 

Bil sem na dopustu ko je vso slovensko javnost presunila grozljivk novica, da je neki nasilni izmeček strahopetno počakal na policijsko patruljo, ki je s prižganimi »lampami« drvela v pomoč, da bi preprečila družinsko tragedijo na Igu, kot jima je bilo javljeno po radijski zvezi.

 

Strahopetni morilec naj bi sam poklical 113 in povedal, da bo prišlo do masakra pri njemu doma. Policijska patrulja viške policijske postaje se je nemudoma odzvala in z modrimi lučmi in s sireno odhitela na pomoč ljudem v stiski.

 

Pokvarjenec pa je policistoma nastavil zanko.

 

Nemudoma je odhitel na ižansko cesto in z daljnogledom opazoval kdaj se bo pojavila policijska patrulja, ki je šla reševati človeška življenja.

 

Pokvarjenec je, ko ju je opazil zapeljal na vozišče in z vso brzino zapeljal proti njima in tik pred srecanjem nenadoma zapeljal na levo in z vso silo trčil vanju.

 

V silovitem trčenju je nedolžni policist izgubil življenje, drugi pa je bil na srečo samo lažje poškodovan.

 

Pokvarjenec se vedno leži v komi in močno upam a preživi.

 

ZAKAJ?

 

Želim, da živi še najmanj 40 ali 50 let in da ga bodo vsa ta leta, dan za dnem mučile more in da si bi vsak dan zapomnil dan ko je hladnokrvno umoril nedolžnega človeka.

 

Kaj se je takrat dogajalo v njegovi zmešani glavi ve samo on.

 

Lahko rečem, da je zame samo en navaden ničvredni pokvarjeni nasilnež, ki jež nasiljem nad svojo družino samo zdravil svoj bolni ničvredni ego in je vzel življenje mlademu policistu, sinu, bratu in parterju.

 

Moram pa reči, da me je ob tem tragičnem dogodku razpizdilo še nekaj.

 

Razpizdila sta me namreč oba policijska sindikata, ki sta tako eden,kot drugi prodajala pamet glede slabega stanja vozil in ostalih zadev v zvezi plač in materialnih sredstev policistov.

 

Spet in spet sta hotela izkoristiti tragedijo, da sta se propragirala.

 

Kako neokusno!!!

 

Dober prijatelj tragično preminulega policista je na FB napisal, da naj se nehajo prepucavat in zlorabljat smrt njegovega prijatelja za svoje lastne interese.

 

SRAM JIH BILO!!!

  

Seveda je bila in tem zopet polna obljub policijska ministrica, tako kot ob prejšnjih tragičnih policijskih izgubah.

 

Spremenilo se itak ni nič. Jaz temu rečem čisto preprosto, kot pregovor : 

 

" PSI LAJAJO IN KARAVANA GRE DALJE".

 

IGOR POČIVAJ V MIRU!

Na koncu pa še zanimiv post, ki ga je napisala N.N. (ime hranim v uredništvu ;) ) :

"Sm se hotla zadržat, pa ne gre. Berem komentarje na raznih forumih o sobotni "nesreči" in ob branju le teh "bruham". Kako lahko kdorkoli privošči smrt sočloveku samo zato ker je policist?! Ne samo to... Kako lahko nekoga UBIJEŠ samo zato ker je policist???? Me prav zanima koga bi najprej klicali ko bi bil njihov otrok pogrešan, ko bi jo/ga pretepal partner,... Prav taki 'kristusi' kličejo policijo za vsak pasji drek, na koncu pa dramatizira kake svinje so policaji. Da vas ni sram!!!!

A boli ker si kdaj napihal/a, ker si malo preveč pritiskal po gasu? Jok brate, to ti ni policaj kriv, to si si sam. Nikoli nisem imela težav s kaznimi, pa tudi če so se policisti skrivali po grmovjih k zajčki. Opravljajo svoje delo in za moje pojme hvalabogu da so našli tisto grmovje kjer 'lovijo' kristuse, ki ne znajo vozit po omejitvah. Kaj bi rekli potem ko bi se kak majmun zaletel v tvojega prijatelja/sorodnika/otroka? Da policisti ne opravljajo svojega dela?
Da pa sploh ne omenjam smrklje Iris, katera je s svojo objavo o "smradu manj" men tok dvignila živc, da bi ji z veseljem prlimala par vzgojnih, da punca neb vedla kje je doma. Karma je hudič punči, na koncu boš dobila policaja in vsi vajini otroci bojo policaji. In upam da te ne doleti taka groza kot je Mausovo družino. Si v sramoto svojim staršem, tvoj IQ je pa itak toliko velik kot tvoj čevelj. 
In ja, preveč se izpostavljajo za svojo mizerno plačko. Na bruhanje mi gre ko poslušam razne tajnice, adminstratorke in ostale delavce, kateri ubistvu 'svirajo k****' in jamrajo kako nikakvo plačo imajo, kako oni reveži delajo, da jih šefi j****. Pozabjo pa povedat da so vsak vikend frej, da svoj šiht presedijo u pisarni, tričetrt jih večino časa visi na fejsbuku, raznih twiterjih in podobih sranjih, jamrajo pa kot da delajo v kamnolomu. In taki do najbolj glasni o svojih plačah ter o tem, da so policisti dobro plačani za svoje delo. Ja reeees- naj si kdo pogleda plačilno policista- večina jih ima za polovico nižjo kot vi.
Vi pa kar naprej klepajte negativne komentarje... Upam da se vsem vrne v vsaj polovični meri, kar pa dvomim da bo, saj karma udari dvojno, tako da get prepared, ne bo vam luštn.

Aja... Pa da ne pozabim. Da ne bi kdo klical policaje ko se zgodi kaka p*******. Itak so najslabši ljudje na svetu, kajne? 
You people disgust me with these comments.

What goes around, comes around..."

PA ŠE KAKO RESNIČNO!!!