O varanju sem pisal par dni nazaj. Kot sem že velikokrat povedal sem trenutno ZVEST. Poudarek je na TRENUTNO. Če štejem še mojo prejšnjo partnerko in zdajšnjo, lahko rečem, da sem ZVEST že 3 leta in 2 meseca.

 

In kaj me sedaj žre? Pred kakšno dilemo sem?

 

Pisal sem že o tem, zakaj sem bil moji bivši ženi nezvest. Bil sem nezvest tudi moji bivši partnerki.

 

Vzroki so poznani. Enostavno potrebujem veliko, zelooo velikooo sexa. Lahko bi rekel, da sem nekakšen odvisnik od sexa.

 

Ampak pri meni ne gre samo za en navaden sex. Sex mora biti ODLIČEN in ne samo NAVADEN. Sex mora biti VRHUNSKI, sex mora biti ADRENALINSKI, sex mora biti NORI in DIVJI.

 

Z mojimi ljubicami sem imel mnogokrat VRHUNSKI sex, mnogokrat pa KAR NEKAJ. Zato sem imel lepo število LJUBIC. Mnoge enostavno niso zdržale tempa. Pa to ni hvala, ampak enostavno potreba, odvisnost, kot je na primer odvisnost od ALKOHOLA, od DROGE, ali npr. od CIGARET. Ker se enostavno ne moreš odvadit. Potrebuješ SEX in PIKA.

 

Moja prva partnerka (po ločitvi) je bila super ženska. Sexala sva najmanj 2 x na dan, in to zjutraj ter potem zvečer, če pa je bila prilika pa še kdaj vmes. Problem je bil le v tem, da sva bila skupaj le dva ali tri dni v tednu.

 

Potem sem spoznal zdajšnjo partnerko. Sex je bil najprej ODLIČEN, VRHUNSKI, vsaj prvo leto. 2 x ali 3 x na dan sva imela ODLIČEN sex. Tudi ona se je popolnoma predala.

 

V drugem letu se je količina sexa močno zmanjšala, velikokrat pa mi je samo »ustregla«, to pomeni, da mi je po domače rečeno nastavila in jaz sem se spraznil.

 

Moram reči, da mi to ni bilo všeč. Ker samo »praznenje« mi razen trenutne zadovoljitve in sprostitve ne pomenilo veliko.

 

Ko sexam hočem, da oba vrhunsko uživava. Počutil sem se kot, da jo izkoriščam.

 

Ker sem hotel več sexa, VRHUNSKEGA sexa sem ji to tudi povedal, pa mi je odvrnila, da ona pač ni sexualen tip človeka in da ni navajena takšne količine sexa in da se ji je potreba po sexu zmanjšala.

 

Tako se je počasi pričelo »odrivanje« in včasih tudi kakšna beseda, kot to, da jo »nerviram« z prošnjami po sexu. Velikokrat sem se potem »užaljeno« v postelji obrnil na drugo stran in jezen zaspal.

 

Po treh letih skupnega življenja, ki je po drugi, neseksualni plati ODLIČNO, ker se res super razumeva in se imava rada, pa me je nezadovoljstvo s sexualnim življenjem,pripeljalo na rob PREVARE.

 

Mogoče marsikdo ne razume, kako lahko človek sploh pomisli na prevaro človeka, katerega ima zelo rad in se z njim odlično razume. Tak človek ni v moji koži. Res mim je težko. Nočem je varati, ampak se bojim, da se bo to kmalu zgodilo.

 

Saj se poskušam brzdati, pa si ga konec koncev tudi zdrkati, da mine potreba (http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/119304/neumetnostno-drkanje ), ampak ni enostavno. Drkanje ima pač kratkoročni učinek, trenutni učinek.

 

Zgodi se mi že, da ko sem na plaži in opazujem ženske in si jih predstavljam v moji postelji in želja po sexu še narašča.

 

Ne, nisem MANIJAK. Imam pač OGROMNO ŽELJO PO SEXU. Nekatere ženske spo pač NIMFOMANKE, moški pa smo lahko ODVISNIKI OD SEXA.

 

Lahko rečem, da sem BOJIM SAMEGA SEBE.

 

Ko sem varal bivšo ženo mi je bilo vseeno. Vseeno mi je bilo ali me bo zalotila.

 

Sedaj pa mi ni vseeno in ne vem kaj naj naredim?

 

Pogovor s partnerko ne bo prinesel rezultatov, to vem, ker ne zdrži mojega tempa.

 

Kaj mi je storiti?  Težko mi je, ker je nočem VARATI, ker je nočem IZGUBITI, ker se imava odlično in se odlično razumeva.

 

Sam potreba pa je nenormalna. Nočem »uslug« od moje drage, HOČEM vrhunski sex, ki pa mi ga, na žalost ne more nuditi.

 

Kaj mi je storiti, ker me bo razneslo od ŽELJE in od POŽELENJA po SEXU, po VRHUNSKEM SEXU. NO LIMIT. V meni je tak NEMIR, kot da bi takoj nujno potreboval DROGO, da se zadenem. 

mike1968 - ZAKAJ VARAMO II. - DILEMA

O varanju sem pisal par dni nazaj. Kot sem že velikokrat povedal sem trenutno