Najprej sem misli, da ne bom delal analize tekme SAN MARINO:SLOVENIJA, ampak bo vseeno naredil zelo kratek povzetek oziroma " skupaj nametal" svoje misli.

 

Zakaj? Ker sem spremljal pri polčas, potem pa sem bil tako razočaran, da sem utišal zvok, tudi zaradi noubeloz našega IVOTA in sem spremljal nadaljevanje tekme le z desni očesom.

 

Res, da je bila igrišče resnično slabo, ampak slabo je bilo za oba tekmeca. Razočaral me je pristop nogometašev in seveda SREČKOV izbor.

 

Moram reči, da se je zgodilo prvič od kar spremljam tekme slovenske reprezentance (od malih nog, prej še za jugoslovansko reprezentanco), da nisem zavpil od veselja, ko so naši dosegli gol.

 

Ne vem za kaj se je to zgodilo, očitno pa je sama igra in odnos selektorja SREČKA na tako nizkem nivoju, kot še ni bil.

 

Videli pa smo lahko, da nekateri nogometaše le niso to, za kar se imajo, tako, da upam, da po dveh kvalifikacijskih tekmah, pa če bomo uspešni ali ne, pride do pomladitve ekipe oziroma da Srečko ali kdo drug, ki bo vodil našo reprezentanco, počasi pozabi na nekatere nogometaše, ki niso dovolj kakovostni za igranje v reprezentanci.

 

Najbolj pa me je na tekmi SAN MARINO:SLOVENIJA razveselil JOKIĆ, ki je res dal vse od sebe in bil neumoren. Spominjal me je na KAMPLA. VSA ČAST!  Tako se igra za reprezentanco pa čeprav je šlo zgolj bolj kot ne za revijalno tekmo.

 

Drugi so me več ali manj razočarali, no pozabil sem še CESARJA, ki je dosegel zelo lep gol in bi lahko večkrat prišel v kazenski prostor ob prostih strelih ali strelih iz kota.

 

Seveda pa me je zopet najbolj razočaral SREČKO s svojim ignorantskim odnosom do novinarja RTV Slovenije, ki je nič hudega sluteč naletel na protiudar Srečka.

 

Razočaral me je kot človek, ki se ne zna brzdati in se tem dela samo slabo sebi in ostalim reprezentantom. To ni profesionalno. Novinarji so zato, da postavijo vprašanja in seveda iščejo odgovore. Pravilno je tudi, da so kritični in niso nesramni. Seveda od selektorja slovenske nogometne reprezentance pričakujemo, da se bo odzval mirno, gosposko in prevzel odgovornost. Seveda pa to SREČKO ni. Na žalost. (poglejte si posnetek v prilogi).

 

Seveda bomo držali pesti za naše nogometaše in upali, da se uvrstijo na EP 2016. Skozi kvalifikacije pa smo lahko videli, da ni vse zlato kar se sveti. To velja predvsem za Srečka, ki konec s svojo ignoranco in prepiranji z novinarji in z navijači sam razvija kritiko in negodovanje slovenske javnosti (novinarjev ter navijačev). Lahko pa smo videli, da Srečko vseeno le ni tisti Srečko, ki mu je uspelo pripeljati naše nogometaše na EP in na SP. Vse bolj imamo občutek, da je imel srečo, ker je imel take nogometaše in da njegovo trenersko znanje le ni tako dobro in superiorno, kot smo mislili.

 

Sem pa včeraj gledal tudi športni izziv, kjer sem bil zelo presenečen, da je "legendarni IVO" spet zablestel z izjavo oziroma s strinjanjem, da pa je KIRM resnično pomemben člen v napi reprezentanci. 

HM. Očitno jaz in še mnogi drugi gledamo drugačne tekme, ali se pač vsi drugi motimo.

Potem pa bo čas za analizo celotnih kvalifikacij. Gre samo za pogled zvestega navijača, ki vedno drži pesti za svojo reprezentanco, v dobrem in slabem.

 

SREČNO!

Katanec dobil odgovore. Kakšne? "Saj ste videli, če ne, tudi v redu." :: Prvi inte

Navijači so besneli, forumi so komajda požirali vse kritike, ki so se vsule na selektorja Katanca in nogometaše po prvem polčasu dvoboja s palčkom iz San Marina.