Še ena od zbirk nenadkriljivega Jamesona Pattersona.

 

Znano manekenko Kim na Havajih nekdo ugrabi. Na kraju se pojavi nekdanji policist in sedaj novinar Ben, ki ga najamejo Kimni starši.

 

Pojavi se še nekaj skrivnostnih ugrabitev in umorov in storilec stopi v kontakt z Benom, ki mora po njegovih navodilih napisati njegovo biografsko zgodbo. Mu bo uspelo?

 

Knjiga, ki jo težko odložiš.

 

Založnik o knjigi:

 

Kim McDaniels, vrhunska manekenka za kopalke, po snemanju na peščeni plaži najprestižnejšega hotela na Havajih skrivnostno izgine. Zahteve za odkupnino ni, a le nekaj ur po izginotju njeni starši prejmejo grozljiv telefonski klic. V strahu pred najhujšim s prvim letalom poletijo na otok Maui in začnejo z iskanjem svoje hčerke. Ben Hawkins, bivši policist, zdaj pa novinar pri LA Timesu, jim ponudi svojo pomoč in se sam loti zadeve, ne da bi se zavedal, da s tem piše tudi zgodbo svojega življenja. In pod grožnjo smrti sklene pogodbo s hudičem. 



V tem času pa spolzki morilec, mojster prevar in preoblek, brez premora pripravlja odre za naslednje žrtve. Njegovo izbrano občinstvo za prvovrstno ceno pričakuje le najboljše … in zagotovo ga ne bo razočaral.



Triler Bikini obda bralca s srhljivim hladom, v katerem trčita lepota življenja in pošastnost umorov in raj spremenita v pekel neizrekljive groze. In resnica, ko se izkaže, vzame sapo.

 

OCENA: od 1 do 10 = 7