Pa smo že pri tretjem nadaljevanju serije o Marcusu Williamsu iz organizacije Pastir. Zopet gre za fantastično, srhljivo, kriminalno zgodbo polno nepričakovanih preobratov.

 

Obožujem Ethana Crossa.

 

  

Založnik o knjigi:

 

Oče se vrne domov in ugotovi, da so njegovo družino ugrabili. Edini način, da jo reši, je, da ubije drugega nedolžnega človeka. Če ga ubije, se bodo njegovi družinski člani vrnili domov živi in zdravi. V nasprotnem primeru bo dobil na dom grozljivo pošiljko z njihovimi telesnimi deli … Morilca, ki si je izmislil tako krut način postavljanja nedolžnih ljudi pred življenjsko dilemo, poimenujejo Prisiljevalec.

Tako se začne pot, ki bo prisilila posebnega agenta Marcusa Willliamsa iz organizacije Pastir, da bo dvomil o vsem, kar verjame, da bo razkril mračno družinsko izročilo, in žrtvoval vse, da bi rešil svoje najdražje.

Da bi zaustavil to grozljivo, smrtonosno igro, mora Williams prositi za pomoč enega najbolj proslulih in iskanih mož – serijskega morilca Francisa Ackermana mlajšega. Odkrijejo namreč, da je Prisiljevalec Ackermanov oče, ki je sina z znanstvenimi poskusi spremenil v pošast. A izkaže se, da je sam še večja pošast in da meja med dobrim in zlom nikoli ni črno-bela.

 

 

 

OCENA: od 1 do 10 = 9