25. ZMAGA naše vrhunske TINE in ob vsem tem »naš« komentator na RTV SLO 2 gospod ALIŠIČ ni zmogel besede NAVDUŠENJA in ZADOVOLJSTVA.

 

Moram reči, da je naše komentatorstvo včeraj doseglo samo DNO. Kaj takega pa še ne. Sploh se ne da opisati kakšno RAZOČARANJE je bilo to.

 

Jaz sem veselo sedel na kavču in seveda »kavčarsko« komentiral smučanje moji dragi, ki je v svoji kamri opravljala neke službene zadeve.

 

Priznam, da sem imel TV na MUTE celoten prenos do smučanja najboljših, se pravi nekje od številke 11, potem pa preklop na sobno jakost, ker mi je res težko poslušat MA z njegovim hrapavim glasom.

 

Že formulo 1 težko spremljam, ko poslušam njegov UUUUUU UUUUU. Ampak sem rekel, saj se bo počasi unesel.

 

A glej ga zlomka. Ko je nastopala Fenningerjeva (AVT) sem imel občutek, da pelje naša TINA, ker je tako navijal zanjo in govoril celo njeno vožnjo z navijaškim zanosom, tako, da me je še moja draga vprašala ali pelje naša TINA.

 

Ko je nastopila naša TINA  sem jo poklical na kavč, da bi skupaj gledala TINO. Ob komentiranju MA me je najprej vprašala ali res vozi naša TINA?

 

Zakaj?

 

Ker je bilo komentiranje z eno samo besedo KATASTROFALNO.

 

Sploh nisem mogel verjeti tega, kar slišim. Vsake toliko časa se je »komentator« oglasil. Ko je imela tina na progi ob vmesnih časih prednost je to izjavil z nič kaj zainteresiranim glasom in ko je povedla za skoraj pol sekunde v cilju, ni bilo nobenega veselja v glasu našega »komentatorja«.

 

ŽALOSTNO.

 

Ko se spominjam naših dobri komentatorjev ŽIBRATA, Igorja E. BERGANTA in ostalih me kar zaboli pri srcu.

 

KAJ STE NAM ZDAJ DRAGA TV SLOVENIJA NASTAVILI?

 

Pred žensko tekmo sem poslušal oziroma gledal moško tekmo. Tam je naš voditelj raztrural, že ko so bili na progi tuji tekmovalci. Potem pa na ženski tekmi, kjer imamo našo FANTASTIČNI TINO, dobimo nekega HOHŠTAPLERJA.

 

Včasih poslušam prenose na VALU 202 in tam so res carji. Čeprav tekme ne vidiš, ti reporter glasovno vse naslika.

 

Za TINO so nastopale še ostale tekmovalke in kar nekaj časa je bil tonski mrk. Očitno je gospod reporter dobil klic iz Ljubljane ali pa so bile samo tonske motnje. Tudi če so bile tonske motnje, od njega nismo dobili nikakršnega opravičila.

 

Spomnil sem se časov pred MA, ko so naši komentatorji vriskali od veselja že ob vsakih stopničkah.

 

Seveda sem med tekmo prebiral kavč komentarje na  www.rtvslo.si  (ki bi bili mimogrede najbrž vsi boljši kot ta uradni »komentator«) in vsi so se zgražali nad njegovim komentiranjem in njegovo nezainteresiranostjo.

 

Dodajam en komentar, ki lahko pove vse :

 

SLOBloodPatriot

 

»Po pravici povedano se je tudi meni danes Miran malo zameril, pa vsi verjetno veste, da sem njegov največji fan. Enostavno je ne mara, vendar bi on moral pozabiti na njune stare zamere med prenosom, ker tole je vendarle najboljša slovenska športnica vseh časov in te prenose gleda ogromno Slovencev. Če bo Tina še tako dominirala, Miran pa bo še naprej tako nedomoljubno hladno komentiral, se zna zgoditi, da bo izgubil veliko svojih fanov, poleg tega ga bodo hitro zamenjali s komentatorskega mesta. Verjetno je že danes dobil kakšen oster klic iz Ljubljane«.

 

Mislim, da tole pove vse. Ogromno razočaranih navijačev, ki si celo želijo nazaj Kobalovke, čeprav tudi ona ni bila priljubljena kot sokomentatorka.

 

Najbolje bi bilo, da gospoda pokličejo nazaj v Ljubljano, da je kao zbolel, ga zbrcajo na avion in da ga na Brniku že čaka knjižica, pa naj F1 komentira kdorkoli.

 

Če bi bil jaz direktor RTV Slovenija bi to zagotovo naredil, ker je baje totalno aroganten in vzvišen tudi v osebnem življenju.

 

Smučanje v Kanadi in v ZDA pa lahko komentirajo tudi iz studia v Ljubljani, da v sklopu varčevalnih ukrepov tudi oni kaj privarčujejo.

 

Današnjo drugo tekmo pa bo 100% spremljal na Eurosportu, ker angleški komentator z vsem srcem komentira tudi našo TINO.

 

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna.

 

mike1968 - TINA IN SRAMOTNO KOMENTIRANJE

25. ZMAGA naše vrhunske TINE in ob vsem tem »naš« komentator na RTV SLO