Enostavno se moram oglasiti in napisati zapis v zvezi »domnevnih« zlorab POLICIJE  v neke tako imenovane »POLITIČNE NAMENE«.

 

Zadnja leta se venomer pojavljajo OSUMLJENCI, OBTOŽENCI in na koncu OBSOJENCI, pa naj si bodo to POSLANCI, PREDSEDNIKI VLAD, ŽUPANI ali GOSPODARSTVENIKI in TAJKUNI, si svoje »grehe« oziroma »napake« z lahkoto takoj   označijo za ZLORABO POLICIJE V POLITIČNE NAMENE.

 

Se mi zdi, da je to vse skupaj že preseglo vse meje dobrega okusa in da to postaja stalnica naše lepe SLOVENIJE.

 

Vsake take izjave me najprej ZELO RAZJEZIJO in na koncu tudi ŽALOSTIJO.

 

Čez POLICIJO se udriha brez kakršnih koli ARGUMENTOV in DOKAZOV.

 

Seveda se na koncu izkaže, da je Policija skrbno zbrala vse materialne in nematerialne dokaze za kazniva dejanja, za katera so OSUMLJENI ti posamezniki ali skupine.

 

Prav na K….C mi gre to neko posploševanje in vehementno UDRIHANJE čez POLICIJO, da se zlorablja v neke politične namene.

 

POLICISTI so v veliki večini ljudje z visokimi moralnimi načeli, ki pošteno opravljajo svoje poslanstvo, kljub mizernim plačam. Seveda se tudi med njimi lahko najde kakšno »gnilo jajce«.

 

Naj še enkrat napišem :

 

»Ko je zaznano storjeno kakršno koli kaznivo dejanje, ki je opredeljeno v Kazenskem zakoniku RS, Policija pride na kraj storitve kaznivega dejanja in zbere vse materialne in nematerialne dokaze, opravi razgovore z osumljenci tega kaznivega dejanja in s pričami. Če na kraju kaznivega dejanja in osumljenca, potem z zbiranjem obvestil nadaljujejo in ko zbrani dokazi nakazujejo, da bi bila lahko določena oseba storilec kaznivega dejanja, Policisti ali Kriminalisti na TJT podajo predlog za Hišno preiskavo pri osumljencu. Ta predlog mora vsebovati vse dokaze, ki kažejo, da bi lahko pri določeni osebi ali osumljencu, našli dokaze in česa je osumljeni osumljen. Obstajati mora dokaj močan sum, da je ta oseba storila kaznivo dejanje, da JT sploh odobri Hišno preiskavo. Pri sami hišni preiskavi so navzoče priče, ki Policistom gledajo pod prste, tako, da ne more biti govora o podtikanju kakršnih koli dokazov«.

 

Policija je v sestavi Ministrstva za notranje zadeve in je politično povsem neodvisna.

 

Pomembni so DOKAZI in v vseh teh primerih NE GRE ZA NOBENO TEORIJO ZAROTE.

 

Seveda pa se BODO ŠE NAPREJ vsi ti OSUMLJENCI, OBTOŽENCI in na koncu OBSOJENCI »izgovarjali«, da so jim vse skupaj PODTAKNILI »POKVARJENI POLICAJI«.

mike1968 - SRAMOTENJE POLICIJE

Enostavno se moram oglasiti in napisati zapis v zvezi »domnevnih« zlorab