Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrtinec erotičnih doživljajev. Tajson kot odvisnik od sexa, ki mu nikoli ni bilo dovolj sexa tako, da se je zaradi tega spustil v samo jedro prostitucije.

 

ZGODBA ŠT. III.

 

 

PROSTITUCIJA je tudi pri nas kar dobro razširjena. Seveda ne javno, ker je pač  NELEGALNA. Pri nas ni BORDELOV, ni «RDEČIH ULIC« (RED DISTRIC LIGHTS) kot jih lahko vidimo po svetu.

 

Pri nas je prostitucija predvsem v stanovanjih. Po celotni Sloveniji se  prostitutke, ali lepše rečeno prodajalke ljubezni »skrivajo« po stanovanjih. Ta stanovanja so po navadi najeta s strani posameznih deklet ali skupine deklet, lahko pa tudi s strani »makrojev«, ki »skrbijo« za dekleta in za njihovo delo oziroma varnost.

 

Nekatera dekleta v teh stanovanjih tudi živijo, nekatera pa samo »oddelajo« svoj »šiht« pa potem odidejo domov. Veliko očetov, mater, otrok, možev ali partnerjev ter celo vnukov ali vnukinj sploh ne ve s čim se ukvarjajo njihove hčere, matere, žene, partnerice in celo babice, tako da živijo nekakšno »dvojno življenje«.

 

KAKO SE JE PRIČELO? 

 

O prostitutkah mi je  veliko povedal moj dragi prijatelj, ki  ima kar nekaj pod palcem in me poučil kaj in kako se stvari streže.

 

 

No in se je zgodilo. Pravijo da PRVE NE POZABIŠ NIKOLI. Res je ampak kako pa sem prišel do prvega stika?

 

Seveda v raznih časopisih, ki objavljajo takšne OGLASE. Ne kateri oglasi so  DISKRETNI, nekateri malo manj. Ampak v bistvu veš zakaj se gre. Gre tako za časopisne izvode ali oglasnike, kot tudi za ostale internetne vire ali oglasnike, kerj pod zasebnimi stiki najdeš vraga in pol.

 

Prvo sem našel v reviji z oglasi. Kaj mi je bilo pomembno pri odločitvi katero bom poklical?

 

Seveda MERE.

 

Po navadi je bilo v oglasu navedeno koliko je ženska stara in njene mere. Včasih je bila dodana še kakšna fotografija, ampak na fotografijo se ni bilo za zanašati. Najbolj so mi sexi VELIKE JOŠKE in to je bila prva prioriteta pri iskanju. Morala je biti najmanj 4 ali 5, čeprav se je skoraj vedno izkazalo, da je bila številka vsaj za številko ali dve manjša, tako, da sem potem vedno iskal 6, 7 ali 8 in nisem zgrešil. Če že plačam, hočem imeti res DOBRO ŽENSKO, po mojem okusu.

SE NADALJUJE.........

Vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj in povsem naključna

mike1968 - EROTIČNE ZGODBICE TAJSONA III.

Gre za niz erotičnih zgodbic z glavnim junakom Tajsonom, ki nas popelje v vrti