Bizarna knjiga. Štiri letalske nesreče na isti dan, na treh različnih celinah. Trije preživeli otroci, domnevajo, da je še četrti in ga verski fanatiki iščejo v Afriki, kjer niso našli nobenega preživelega. Ali so to štirje apokalištični jezdeci?

Javnost je vznemirjena. Preiskovali nesreč ugotovijo, da ne gre za teroristični napad. Ena izmed žrtev preden umre na kraju nesreče pusti srhljivo sporočilo, ki ga verski fanatiki uporabijo za širjenje svoje domneve.

Spremljamo zgodbo treh preživelih otrok in njihovih sorodnikov, ki opažajo, da niso več isti. Poleg tega spremljamo zgodbo preroka Lena in njegove skupine, ki so prepričani, da gre za štiri apokaliptične jezdece.

V bistvu zanimiva knjiga.

 

Založnik o knjigi:

 

Štiri letalske nesreče. Trije preživeli. Sporočilo, ki bo spremenilo svet. Dan, ki ga ne bomo pozabili.

Javnost je vznemirjena, ko štiri potniška letala isti dan strmoglavijo na različnih celinah. Medtem ko pričakovano zavlada splošna panika, preiskovalci vneto raziskujejo vzroke nesreč. Čeprav lahko z gotovostjo trdijo, da ni šlo za teroristični napad, pa ne najdejo povezave med nesrečami – razen treh preživelih in čudežno nepoškodovanih otrok med ostanki letala. Pamela May Donald, ena od žrtev, je pred smrtjo na mobitelu pustila pretresljivo glasovno sporočilo, ki bo spremenilo svet.

Toda nihče ni mogel predvideti razvoja in hitrosti dogodkov, ki so sledili. Takoj po tragediji so svet preplavile govorice in bizarne teorije, religiozni fanatiki so prepričani, da so trije preživeli otroci jezdeci apokalipse. Bo resnica spremenila svet, kot ga poznamo?

 

OCENA: od 1 do 10 = 8