Detektiv Robert Hunter je zopet na delu, kii lovi najhujše serijske morilce v Los Angelesu. Ljubitelj lepih žensk in odličnega Whisky-ja Singel Malta.

  

Založnik o knjigi:

 

Vem, česa vas je na smrt strah …


Los Angeles. Pod oltarjem v cerkvi najdejo obglavljeno truplo duhovnika. Vse kaže, da gre za obredni umor: truplo je postavljeno v poseben položaj, noge so iztegnjene, roke prekrižane na prsih. Najbolj grozno od vsega pa je, da je morilec na mestu, kjer bi morala biti glava, pritrdil pasjo glavo. Za nameček so forenziki odkrili še s krvjo izpisano številko 3 na žrtvinih prsih.


A ko se zgodijo novi umori, mora detektiv Robert Hunter na novo premisliti dejstva. Vse žrtve so umrle strašne smrti, povezane s tem, česar jih je bilo najbolj strah. Njihove največje nočne more so se uresničile. Toda kako je morilec to vedel? In kaj povezuje te navidez naključne žrtve?



Detektiv Hunter išče sadističnega morilca, nekoga, ki očitno lahko bere misli svojih žrtev. Nekoga, ki lahko začuti, česa jih je na smrt strah. Nekoga, ki se za dosego svojega cilja ne ustavi pred ničimer. Mu ga bo uspelo najti, preden bo svoje delo opravil do konca?



Srhljiv triler izpod peresa Chrisa Carterja, ki je študiral psihologijo zločincev in o tem napisal tudi več znanstvenih knjig.

  

OCENA: od 1 do 10 = 8