Danes sem prost in sem si zaželel malo razvajanja. Poklical sem nekaj prijateljic in jih povprašal ali bi se mi pridružile v savni, pa nobena ni imela časa.

 

Kot sem že pisal v mojih prejšnjih zgodbah, obožujem savno. Še bolj pa obožujem savno v dvoje.

Vsa tista vročina in vroča gola telesa v meni vzbujajo vročo strast in vroče poželenje in če je le mogoče grem v savno s kakšno od mojih številnih prijateljic.

Ker pa je sredi tedna dopoldan le redko kakšna prosta, sem se danes odločil, da grem pač sam in mogoče spoznam kakšno novo žensko.

Bil sem dokaj zgoden, tako, da v savni še ni bilo veliko ljudi. Veliko je starejših dam in tu pa tam pride tudi kakšna mlajša, te pa so pa navadi v paru, s kakšno prijateljico ali pa s fantom.

 

Najprej sem si zaželel malo manj vroče savne, ampak ko sem prišel do pritličja se je v turški savni ravno odvijal program pillinga s soljo ali s sladkorjem. Pa sem se odločil, da bom opravil pilling s sladkorjem. V savni je že bilo nekaj ljudi, predvsem žensk, ki so si veselo vtrirale sol ali sladkor na telo.

 

Pričel sem si mazati telo, ko me je soseda na spodnji stopnici poprosila, da jo namažem po hrbtu.

 

V vročini in megli v notranjosti turške savne nisem dobro videl gospe, vendar sem pristal na pomoč pri vtriranju soli v njeno kožo. Njena koža je bila gladka in prijatna na otip, tako, da sem nekako ugotovil, da gre za gospo srednjih let, milfico, ki je zelo dobro ohranjena.

 

Ko sem ji vtriral sol, sem čutil, da ji moje roke pašejo in zdelo se mi je, da že nekaj časa ni na sebi čutila moške roke.

 

Potem je dvignila roke in mi dala vedeti, da naj ji vtrem sol tudi ob strani, ob bokih navzgor.

 

Ko sem drsel s svojimi solnimi  grobimi rokami ob boku navzgor, sem začutil njene joške. Začutil sem njihovo lepo obliko in njihovo velikost.

 

Ob mojem glajenju njene kože sem čutil, da drhti in da ji zelo paše. Potem se je dvignila pokonci, tako, da sem ji tudi v njeno lepo, mehko ritko vtrl še preostalo sol.

 

Ko sem zaključil, se je obrnila k meni in mi dejala, da sem sedaj jaz na vrsti.

 

Obrnil sem se s hrbtom proti njej, tako, da mi je lahko po hrbtu vtrla sladkor v mojo kožo.

 

Med vtiranjem se je večkrat naslonila name, tako, da sem na hrbtu začutil njene vroče, mehke, velike joške in že sem čutil erekcijo.

 

Na srečo je bilo temno in megleno, tako, da z erekcijo nisem vzbujal pozornosti pri preostalih.

 

Ko mi je vtirala sladkor po moji riti, je hote ali nehote z rokami segla malce naprej, tako, da se je dotikala mojega vročega in že pošteno trdega kurca.

 

V tem trenutku  je nekdo odprl vrata savne, da bi vstopil vanjo in moja milfica se je hitro obrnila in sedla na svojo stopnico.

 

Milfica je kmalu zapustila savno, jaz pa sem kar nekaj časa potreboval, da mi je kurac upadel in da sem lahko odšel ven iz savne, ne da bi vzbujal pozornost s svojim trdim kurcem.

 

Šel sem pod tuš in v mrzli bazen, da se ohladim na počivalni stol.

 

Čez kakšno uro je sledil program v finski savni.

 

Finsko savno obožujem, ker je zelo vroče in pot kar curlja z mene.

 

Prišel sem kakšnih 5 minut preden se program začne, da sem dobil dober prostor.

 

Milfico  s katero sva se malce poigrala v turški savni sem takoj prepoznal.

 

Prišla je s prijateljico in zelo me je vznemirila.

 

Še posebej so me vznemirjale njene čudovite, velike joške.

 

Sedla je desno od mene spodaj in se šalila s prijateljico. Pogledala je proti meni in se mi nasmehnila.

 

Program se je pričel in gospodična, ki je vodila program, je naredila hudo vročino. Neizmerno sem užival in pogledoval proti milfici.

 

Na koncu programa nas je še nekaj ostalo v savni in oba sva komaj čakala, da vsi odidejo ven.

 

Ko sva ostala sama  je milfica stopila do mene in mi na uho zašepetala: »Čez 2 minuti se dobiva v znanjem bazenu, zadaj v tunelu.«

 

Še preden sem ji odgovoril, je že odšla.

 

Počakal sem dve minuti in odšel v bazen. Zaplaval sem do tunela in milfica me je že čakala.

 

Slonela je ob robu bazena, naslonjena z glavo nazaj, njene velike joške pa so gledale iz vode.

 

Na srečo sva bila sama.

 

Zaplaval sem do nje in priplaval med njene noge z glavo naravnost med joške. Pričel sem jih božati in ljubkovati.  Noro dobre joške, ravno prav mehke in sočne. Z usti sem ji grizljal bradavičke, ki so bile trde in napete. Milfica je še vedno slonela z glavo nazaj ob roku bazena, z zaprtimi očmi in potiho vzdihovala.

 

Kurac mi je stal kot vojak.

 

S prsti sem počasi drsel dol in božal njeno fantastično ritko. Moram reči, da sem bil zelo presenečen, da ima milfica pri svojih 40+ tako super ritko.

 

S prsti sem se pomaknil proti njeni pički. Ko sem začutil ščegetavček se je milfica še bolj nagnila nazaj in ko sem jo dražil je ritmično rahlo poskakovala pod vodo.

 

Dvignil sem se gor in ji zašepetal : »Hočeš mojega trdega kurca v sebi?«. Pogledala me je in pokimala.

 

Obrnil sem jo, tako, da se je z rokami naslonila na rob bazena. Dvignil sem njeno ritko, prijel kurca in ga prislonil na njeno vročo pobrito pičko.

 

Počasi sem ji ga porinil in jo pričel z nežnimi sunki fukati. Ritem sem pospešil, saj sem se zavedel, da lahko vsak trenutek nekdo pride.

 

Moj kurac je bil trd ko kamen in samo vprašanje časa je bilo, kdaj mi bo prišlo. Tale moja milfica je bila od vraga, noro dobra in vroča.

Kar vrtelo se mi je od želje, vročine in pohote.

 

Ko sem čutil, da mi prihaja, sem kurca hitro izvlekel, milfico obrnil proti sebi in ji kurca naslonil na  usta, tako, da je vroča sperma brizgala na njen jeziček.

 

Ko mi ga je do konca posesala, sem se potopil v vodo in zaplaval malce stran. Ko sem zopet priplaval na površje, moje milfice ni bilo več.

 

Odplaval sem iz bazena, odšel pod tuš in se počasi odpravil proti domu.

 

Kakšen dan……..