Članek
Dr Ajda Taler Verčič je 28.1. 2021 pokazala pomanjkljivo znanje o cepivih za COVID-19 in je zato zavajala javnost
Objavljeno Feb 01, 2021

KOMENTAR NA PREDAVANJE O CEPLJENJU PROTI COVID-19 

Vir: webinar 28.1. 2021 na Youtube https://www.youtube.com/watch?v=KE6-Su6SGlA

FB: https://www.facebook.com/groups/738316433730150/permalink/791672988394494/?comment_id=791692028392590&reply_comment_id=792607038301089

Peti element: Špela Jakša, biokemik in dipl. fizioterapevt, je zapisala na Youtube opisu webinarja:

Obrnili smo se na Medicinsko Fakulteto, natančneje na Inštitut za biokemijo in molekularno genetiko ter preverili najnovejše informacije z vodilnimi glede cepiva proti COVID-19 in strokovne razlage pri razumevanju delovanja nove tehnologije, katera se je v pandemiji razvila kot blisk. Webinar Skrivnosti mRNA cepiva s posebno gostjo, znanstvenico, dr. Ajdo Taler-Verčič, univ. dipl. biokem. ( na sliki) 

KOMENTAR

Informacije, ki jih je podala dr. Ajda Taler Verčič so nepopolne, pristranske in zavajajoče. Cepiva za COVID-19 niso potrebna:

1. Ker imamo učinkovita zdravila

2. Ker je stopnja smrtnosti zaradi koronavirusa COVID-19 za mlajše od 70 let le 0,05%, kar pomeni, da bolezen COVID-19 preživi 99,95% te populacije (Bilten Svetovne zdravstvene organizacije). 99,6% okuženih pa ima blage simptome COVID-19

3. Ker je večina umrlih zaradi COVID-19 v najvišji starostni skupini nad 70 let, pri ljudeh ki imajo pridružene bolezni, cepivo (kot je Astra Zeneca)  pa je lahko neučinkovito in nevarno za to starostno skupino.

Vir: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/562795/znanstvena-studija-je-dokazala-da-je-imel-trump-prav-glede-hidroksi-klorokina-kot-zdravila-za-covid-19

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/577615/ameriski-senat-pricevanje-dr-pierre-kory-a-o-ivermectinu-zdravilu-za-covid-19-in-protokol-zveze-zdravnikov-flccc

*

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/zakaj-je-cepivo-pri-starejsih-od-65-let-lahko-manj-ucinkovito/550735?fbclid=IwAR1vD4_eGafl-PvuFmYVMDvBz8YxqfH9ar_uEQ-bHjUZMKTYdIlUjt1GS0I

Vir: 8.50 min: https://thehighwire.com/watch/?fbclid=IwAR2TQlxlX4VYdgl8dqZdWAK0T8x17l4KNO6DHpTvFXLIPrdj4_Q9myDwOSA

* * *

1. 28.00 min: Dr. Verčič je govorila o PCR testu. Z vsakim ciklom testa podvojimo število kopij dela virusnega genoma. Naš komentar o PCR testu je članek na strani:

https://slovenskizdravniki.si/corman-drosten-recenzijsko-porocilo/

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/557339/pcr-test-za-koronavirus-sars-cov-2-je-iz-znanstvenega-aspekta-nicvreden

* * *

2. 32.40 min: Dr. Verčič je govorila o hitrem antigenskem testu. Naš komentar je: Vprašljiva je kvaliteta in zanesljivost teh testov, česar predavateljica ni omenila, kar bi bilo korektno, če že predava o teh testih. Na primer:

Okoli poldneva je več deset zdravstvenih domov po vsej državi, v katerih poteka množično testiranje prebivalstva, prejelo nujno obvestilo podjetja Majbert Pharm o odpoklicu hitrih antigenskih testov.Opozorilo jih je na "težavo, ki se je pojavila pri nekaterih izvajalcih testiranj s hitrimi antigenskimi testi proizvajalca UD-Bio"....."Ugotovili smo, da se je problem pojavil pri pozitivni kontroli iz pošiljke hitrih antigenskih testov s kataloško št. SC0202, ki imajo serijsko številko oz. LOT 20122104," so pojasnili v podjetju. Poenostavljeno povedano, ni delovala tako imenovana kontrola materiala, s katero preverjajo, ali hitri testi sploh delujejo. Zaradi težav z ustreznostjo kontrolnega materiala so z javnega naročila za nabavo pol milijona hitrih testov med drugim izločili podjetje Geneplanet, ki je oddalo najugodnejšo ponudbo. ...Gre za nov dokaz o vprašljivi kakovosti hitrih testov tega kitajskega proizvajalca. Že pred tem se je izkazalo, da je zanesljivost manjša od zahtevane v razpisnih pogojih. Poleg tega hitri testi niso imeli ustreznih paličic za odvzem brisov.

Vir: https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/razkrivamo-majbert-pharm-odpoklicuje-hitre-teste-s-trga-845723?fbclid=IwAR0eY61dccSBC2pddGsJOZPD9lw-_QSiG6tDgudkdSRm0meHTwLN9qGEfN8

Žal se je komisija ministrstva na javnem razpisu odločila za najcenejše teste, ne da bi primerjala in preverjala njihovo zanesljivost. Se bo zdaj izkazalo, da smo preplačali tudi najcenejše teste, se je vprašala Alenka Terlep na koncu prispevka.

Vir: https://www.rtvslo.si/zdravje/kako-zanesljivi-so-kitajski-hitri-testi-ki-jih-je-kupila-drzava/547962

FB Slovenski zdravniki pa so o hitrem testu 31.1. 2021 zapisali:

"- iz javnega medija je bilo možno razbrati, da bodo za testiranje učiteljev uporabljeni tudi nedavno uvoženi kitajski HAGT (11). Iz dokumentacije proizvajalca (12) izhaja, da test lahko zazna viabilne in ne-viabilne antigene novega koronavirusa.

Iz protokola testiranja učiteljev (13) razberemo, da bo na testu pozitivna oseba obravnavana kot aktivno okužena. Na osnovi kakšne strokovne utemeljitve bo zdrava oseba ob navedbi proizvajalca, da test zaznava tako viabilne kot neviabilne antigene obravnavana kot aktivno okužena?

* * *

3. 41.00 min: Dr. Verčič govori o cepivu z inaktiviranim virusom (gripa, otroška paraliza), z živimi oslabljenimi virusi (ošpice, mumps, rdečke), nadomestnim virusom (ebola), z deli virusa (oslovski kašelj, tetanus, davica) in o novi tehnologiji z uporabo dela genetskega materiala virusa (nekatere vrste raka, COVID-19), ki nosi navodila za površinske beljakovine. Potekajo klinične raziskave za genska cepiva za nekatere vrste raka, a mRNA cepivo za COVID-19 je prvo, ki je bilo odobreno....V cepivih so med ostalim tudi adjuvansi – aluminijeve soli (48.20 min), ki se že dolgo časa uporabljajo v gospodinjstvu.

Komentar: Predavateljica brezbrižno razlaga o aluminijevih snoveh v cepivu, kot nekaj običajnega in nenevarnega, saj naj bi alumunij že dolgo uporabljali v gospodinjstvu brez škodljivih posledic. S tem zavaja v lažno varnost, saj zaužitega aluminija, ki se večinoma izloči skozi prebavila, ni mogoče primerjati z injiciranim aluminijem, ki se ne izloči v nekaj urah skozi ledvica, kot napačno trdijo zagovorniki cepiv, temveč se lahko akumulira v možganih, kjer lahko povzroča motnje avtističnega spektra pri mlajših ali demenco pri starejših, po ponovljenih odmerkih cepiva. Več o škodljivosti aluminija je na strani: https://www.naravnaimunost.si/studije/ 

in v komentarju na Zakon o nalezljivih boleznih: 

https://drive.google.com/file/d/1bo5Z5JuvHKLrHisKDkLFpI-p3IGxKnzv/view?fbclid=IwAR3EdZ4mMhLAbrCbhTSoVFxm6NrF0NaS7ZD0_X0wP6t0O_hVUN-TxAXv1AU

Podrobneje pa ne bomo obravnavali znanstveno dokazane škodljivosti aluminijevih soli v cepivih, ker mRNA cepivi Pfizer/BionTech in Moderna ne vsebujeta aluminija. Omenili smo ga le kot en primer zavajanja javnosti s strani predavateljice dr. Ajde Taler Verčič.

Dr. Biserka Ilin je 4.2. 2021 povedala na seji odbora za zdravstvo v DZ:  VEČ CEPIV = VEČ BOLEZNI IN SMRTI DOJENČKOV:  V CEPIVIH JE NAJDENO VEČ KOT 300 SNOVI, KI NE SODIJO V CEPIVA

https://www.youtube.com/watch?v=7f39BVrAHYs&feature=emb_logo

* * *

4. Predavateljica govori o sledovih drugih snovi v klasično pripravljenih cepivih (50.40 min), ki jih pridobivajo z gojenjem na celicah. Merijo se v ppm (1 delec na milijon) ali v ppb ( delec na milijardo)....kar je res zelo malo.

Komentar: Laboratorijska analiza neodvisne italijanske organizacije Corvelva je pokazala, da teh snovi, ki kontaminirajo cepiva ni malo niti niso neškodljiva. O tem so obvestili tudi Evropsko agencijo za zdravila (EMA). Gre za dokument povzetka o opravljenem delu, ki vsebuje le potrditve podatkov, ki so bili prvotno verjetni in ki so postali zdaj gotovi. "Znanost je ogrožena: ni več zanesljiva, ker je v rokah zaprte kaste, ki še zdaleč ni neodvisna." so zapisali v Corvelvi.

Predavateljica dr. Ajda Taler Verčič tega ni omenila, kar je nedopustno, nestrokovno in neetično. S tem je njeno predavanje zavajanje javnosti, prikrivanje dejstev in pristranska propaganda za cepiva, česar kot neodvisna znanstvenica ne bi smela početi . Primer:

- V cepivu za HPV so našli APDB, nelegalni amfetamin, kar so tudi prijavili policiji

- Metagenomska analiza je pokazala veliko nečistoč in pridruženih virusov, ki jih v cepivu ne bi smelo biti, saj so znano kancerogeni.

- Analiza proteinske frakcije je pokazala prisotnost peptidnih fragmentov v obeh serijah cepiva. Med temi so bili prisotni: sarkoplazemski Ca2+ vezavni protein – znani alergen, ki lahko sproži hipersenzitivizacijo in tudi avtoimunost zaradi podobnosti s humanim proteinom, aktin in vimentin, ki sta oba živalskega izvora (govejega in piščančjega) in izvirata iz gojišča. Prva analiza presnovnih frakcij je pokazala, da je: v prvi seriji 29 % snovi znanih, kar 71 % pa jih je neznanih,v drugi seriji je 43 % znanih in 57 % neznanih snovi. Identiteto neznanih snovi je treba še dodatno preveriti.

- Med znanimi snovmi v prvi seriji (A71CB243A) so analize navedle herbicid, akaricid Ciflumetofen, alkaloide, antibiotike (linkomicin, amoksicilin, cefalosporin), 3-metilenoksindol (protivirusno sredstvo uporabljeno v primeru okužb z virusi) ter metaboliti morfija. Poleg tega so našli še druge verjetne kontaminante: tamsulozi (selektivni alfa zaviralec uporabljen v zdravilu Duodart, ki ga proizvaja GSK za zdravljenje benigne prostatične hiperplazije oz. povečane prostate), sildenafil (ali Viagra, ki jo proizvaja Pfizer), gabapentin (ime aktivne sestavine zdravila za postherpetično bolečino in delno epilepsijo, kjer standardne terapije ne učinkujejo), atovakuon (organska spojina v zdravilu za malarijo).

- V drugi seriji cepiv (A71CB256A) so analize pokazale: morfamkvat (herbicid), akaricid ciflumetofen, alkaloide, antibiotike linkomicin hidroklorid, amoksicilin ali cefalosporin in OA-6129 E, metabolit morfija, 1-hidroksipiren (človeški metabolit), Flukloralin (herbicid, škodljiv za vodne organizme, ni dovoljen v Nemčiji, Avstriji in Švici ter ni na seznamu fitofarmacevtskih sredstev v EU). Poleg teh je verjetna kontaminacija z: acetillevcil-levcil-norlevcinalom (tripeptid, proteazni inhibitor), AMD 070 (eksperimentalno zdravilo za HIV), debrisokinom (izkinolinski alkaloid, adrenergični agent), atovakuonom, vigabatrinon (antikonvulzivno zdravilo), sildenafilom.

- Ti rezultati dokončno potrjujejo prisotnost DNK človeških fetusov v cepivih Priorix Tetra v količinah, ki se razlikujejo med različnimi serijami, kar kaže na slabo kakovost nadzora teh farmacevtskih izdelkov.

Spomnimo se tudi poročila o zaporedju celotnega genoma MRC-5, objavljenega na spletni strani Corvelva dne 27.09.2019 (4), v katerem je velika sprememba te DNK vidna tudi v genih, povezanih z razvojem tumorskih patologij (objavljeni so tudi drugi podatki o tem).

- Kontaminacijska DNK človeških fetusov je prisotna v vseh analiziranih vzorcih, v spremenljivih količinah (torej nenadzorovano) in je do 300-krat višja od omejitve, ki jo je Evropska agencija za medicino (European Medicines Agency – EMA) določila za rakotvorno DNK (10 ng / na odmerek, kar ustreza količini DNK, vsebovani v približno 1000 rakavih celicah, dobljene na podlagi statističnega izračuna, medtem ko je previdnostna meja 100 pg / na odmerek), ki mora nujno veljati tudi za DNK človeških fetusov, ki neizogibno onesnažuje Priorix Tetra cepivo. Iz tega sledi, da je treba oceniti to cepivo kot pomanjkljivo in da je lahko nevarno za zdravje ljudi, zlasti pediatrične populacije, ki je veliko bolj občutljiva na genetske in avtoimunske poškodbe zaradi nezrelosti varovalnih sistemov.

- Neodvisna analiza italijanske organizacije Corvelva je ugotovila, da so v cepivih lahko prisotni tudi retrovirusi mišje levkemije. Ta retrovirus, ki je rakotvoren, so namreč odkrili v cepivu Gardasil 9, ki je v uporabi tudi v Sloveniji.

- Naključni virusi: potrdili so prisotnost naslednjih naključnih virusov:

človeški endogeni retrovirus K; virus ptičje levkoze;

HERV-H / env62.

- Neodvisni znanstveniki so odkrili tudi anorgansko onesnaženost cepiv. Rezultati te nove preiskave kažejo na prisotnost mikro- in nanodelcev trdnih delcev, sestavljenih iz anorganskih elementov, v vzorcih cepiv, ki niso navedeni med sestavinami in katerih neupravičena prisotnost je za zdaj nerazložljiva. Precejšen del teh delcev onesnaževalcev je že preverjen v drugih matricah in v literaturi poročajo, da niso biološko razgradljivi in da niso biološko združljivi.

Vir: https://drive.google.com/file/d/1inLPSfhNR7liWZKUb96rggMWo2AdOcZS/view

https://croativ.net/potvrdena-prisutnost-kontaminiranih-mikro-i-nanocestica-u-cjepivima-15149/?fbclid=IwAR2q6zq0z16B2QTQcguUMQHSW9pfGJOmsRk97ZbBKxU7no6aYpTWZhGVJ2k

https://www.corvelva.it/en/speciale-corvelva/vaccinegate/sommario-delle-conferme-dei-dati-tramite-analisi-interlaboratorio.html

https://medcraveonline.com/IJVV/new-quality-control-investigations-on-vaccines-micro--and-nanocontamination.html

* * *

5. Predavateljica govori o predkliničnih fazah testiranja (173 kandidatov za cepiva), ki potekajo v laboratorijih in o treh kliničnih fazah testiranja (64 kandidatov za cepiva), v katerih so cepiva za COVID-19 z virusnimi proteini, virusnimi vektorji, DNA, inaktiviranim virusom, RNA, virusu podobnimi delci ali živim oslabljenim virusom. (52.40 min). Proizvodnja genskih mRNA cepiv je najhitrejša. Cepivi Pfizer/BionTech in Moderna sta bili testirani na več kot 20.000 posameznikih, kar naj bi dokazalo varnost cepiv. (55.00 min in 1.00.50).

Komentar: Predavateljica dr. Ajda Taler Verčič spet pristransko prikaže testiranje in ne predstavi resničnih dejstev o testiranju cepiv. Kaj so o tem povedali pravi in neodvisni strokovnjaki?

- Dr. Michael Yeadon v pismu Ministru za zdravje Velike Britanije: diplomiral sem iz biokemije in toksikologije in sem doktor znanosti na področju farmakologije. 32 let sem delal v farmacevtskih raziskavah in razvoju, večinoma v zvezi z novimi zdravili za zdravljenje pljuč in kože. Bil sem podpredsednik Pfizerja in izvršni direktor biotehnološkega podjetja, ki sem ga ustanovil (Ziarco - prevzel ga je Novartis). Sem dobro seznanjen z raziskavami in razvojem novih zdravil....

Če je kakršno koli takšno cepivo  za COVID-19 odobreno za uporabo v kakršnih koli okoliščinah, ki NISO IZRECNO eksperimentalne, menim, da so prejemniki cepiva zavedeni v kriminalni meri. To je zato, ker ni prav nobenih človeških prostovoljcev za cepivo, ki bi lahko imeli več kot nekaj mesecev varnostnih informacij o preteklih odmerkih. Razlog za to zaskrbljenost je, da ni znano, kakšen bo varnostni profil, šest mesecev ali leto ali dlje po odmerjanju cepiva. O tem nimate dobesedno nobenih podatkov in tudi kdo drug ne, ustvarjate pa vtis, da jih imate. Številni kandidati za cepivo uporabljajo novo tehnologijo, ki prej ni bila uporabljena za izdelavo cepiv. Zato ni nobenih dolgoročnih podatkov o varnosti, ki bi jih lahko pokazali v podporo smiselnosti uporabe teh cepiv. Ne pravim, da se bodo nesprejemljivi škodljivi učinki pojavili po daljših intervalih po odmerjanju. Ne: gre za to, da ne veste, kaj se bo zgodilo, a boste kljub temu pospešili razvoj in se ob tej priložnosti odrekli manjkajočim varnostnim informacijam....

Vir: https://twitter.com/MichaelYeadon3/status/1302725169652412421

- mag Karin Rižner: iz testne dokumentacije Pfizer cepiva je razvidno, da o varnosti cepiva ni nič znanega:

https://www.youtube.com/watch?v=F7iqwC3Q5uM&fbclid=IwAR2DVisId6_YoVtURSvouyLG-N_Vkmu6VBNRHettkFa9ln7Tse9X39g_hUg

- Začetni rezultati kliničnih testiranj za cepivo proti COVId-19 od Moderne so pokazali, da so trije od 15 (20%) eksperimentalnih udeležencev imeli resne in medicinsko pomembne simptome. Moderna je medtem zaključila, da je cepivo varno in se dobro prenaša. In to so korumpirani mediji poslušno ponavljali, ob prikrivanju resnične nevarnosti tega cepiva.

Vir:  https://publishwall.si/narava.zdravi/post/576683/prof-drsc-rfquijano-o-nevarnostih-cepiva-za-covid-19

MERILA ZA IZKLJUČITEV PRESKUŠANJA SARS-COV-2 FAZE 3

Z redkimi izjemami so preskušanja cepiva SARS-CoV-2 izključila starejše [16–19], zaradi česar ni bilo mogoče ugotoviti pojava eozinofilije po cepljenju in okrepljenega vnetja pri starejših ljudeh. Študije cepiv proti SARS-CoV so pokazale, da so imele imunizirane starejše miši še posebej visoko tveganje za smrtno nevarno imunopatologijo Th2 [9,20]. . Kljub tem dokazom in izjemno omejenim podatkim o varnosti in učinkovitosti cepiv sars-CoV-2  pri starejših se je množično cepljenje že od začetka osredotočilo na to starostno skupino. Večina preskušanj je izključila tudi noseče in doječe prostovoljce, pa tudi tiste s kroničnimi in resnimi boleznimi, kot so tuberkuloza, hepatitis C, avtoimunost, koagulopatije, rak in imunska zatiranje [16–29], čeprav se tem prejemnikom zdaj ponuja cepivo v okviru varnosti.

Drugo merilo za izključitev iz skoraj vseh preskušanj je bila predhodnja izpostavljenost SARS-CoV-2. To je žalostno, saj je s tem izgubila možnost pridobivanja izredno pomembnih informacij o ADE po cepljenju pri ljudjeh, ki že imajo protitelesa proti SARS-Cov-2. Po najboljših najboljših spoznanjih, se ADE sistematično ne spremlja za nobeno starostno ali zdravstveno zdravstveno skupino, kateri se trenutno daje cepivo. Poleg tega  kljub znatnemu deležu prebivalstva, ki že ima protitelesa [21], se testi za določitev statusa protiteles SARS-CoV-2 pred dajanjem cepiva ne izvajajo rutinsko.

https://americanconservativemovement.com/2021/05/08/57-leading-scientists-doctors-and-public-policy-experts-call-for-immediate-halt-to-covid-vaccine-programs/

mRNA cepivo povzroči smrt telesnih celic (apoptosis) : https://odysee.com/@shortXXvids:e/Dr-VS-K-why-m-RNA-vacine-different:2?src=open&r=BWSeHJ8asYoo4uRLsWhCb8D17qQ2xW22&fbclid=IwAR0KJ1_GHe6ea7VDbXafSbcMk1eajvL6g22jnV6he7Ggnyl3FvOHY20savE

*

Nobelov nagrajenec, ki je odkril retrovirus HIV: prof. dr. Luc Montaigner: Cepivo za COVID-19 ustvarja nove inačice virusa in povečuje smrt zaradi COVID-19: 

https://www.lifesitenews.com/news/nobel-prize-winner-mass-covid-vaccination-an-unacceptable-mistake-that-is-creating-the-variants

*

- Dne 14. julija 2020 je strokovni časopis New England Journal of Medicine (v nadaljevanju NEJM) objavil preliminarno poročilo o rezultatih raziskave 1 faze Moderna cepiva proti COVID-19. Ključ izjemno visokemu deležu zmernih in težkih posledic za zdravje, po prejetem drugem odmerku, je bil zaključek znanstvene skupine, da »v raziskavi niso bili ugotovljeni omejevalni varnostni problemi.«

Glede na šokanten zaključek znanstvenikov, ki raziskujejo varnost cepiva proti COVID-19, ki povzroča visok delež zmernih do težkih posledic na zdravje ljudi, na katerih so potekale raziskave, in ki so trdili, da ni varnostnih problemov za nadaljni razvoj cepiv, je skupina West Virginian for Health Freedom poslala vsem predstavnikom v ameriški državi West Virginia naslednje pismo:

Rezultati  študije cepiva Moderna Faza 1 proti COVID-19

  • 80% zdravih testirancev, povprečno starih 33 let, cepljenih z odmerki 100 mcg in 250 mcg je doživelo zmerne do težke zdravstvene posledice po 2. odmerku cepiva (bolečine v sklepu, utrujenost, vročica, bolečine v mišicah, rdečina več kot 5cm ali oteklina na mestu injiciranja

  • Tisti, ki se okužijo z virusom SARS-CoV-2 ki povzroča bolezen COVID-19, v 40 do 80% nimajo nobenih simptomov bolezni. To pomeni, da bo več ljudi zbolelo zaradi cepiva, kakor zaradi COVID-19.

  • Glede na to, da  Moderna ni opravila testiranja na živalih, ne bomo vedeli, dokler ne bodo cepljene osebe izpostavljene virusu SARS CoV-2, ali se bodo pri njih razvile potencialno smrtonosne poškodbe pljuč, kot se je zgodilo v prejšnjih živalskih raziskavah o cepivu za SARS 1

Vir: https://dokumentarac.com/covid-19/pismo-zakonodavcu-cjepivo-protiv-covid-19-moglo-bi-nas-razboliti-vise-od-covid-19/

https://childrenshealthdefense.org/news/vaccines/letter-to-wv-legislators-the-moderna-covid-19-vaccine-is-likely-to-make-more-people-sick-than-covid-19/

- Zadnjo fazo kliničnih testiranj cepiva proti covidu-19, ki ga razvija podjetje AstraZeneca z univerzo Oxford, so začasno zaustavili. Razlog za to je neželena reakcija pri enem izmed sodelujočih v testiranju. Šlo naj bi za nevrološko stanje tranzverzni mielitis. V podjetju AstraZeneca pravijo, da gre za rutinsko pavzo.

Vir: (19) https://www.24ur.com/novice/znanost-in-tehnologija/cepivo-klinicna-testiranja-astrazeneca.html

- Dr. Michael Yeadon, nekdanji vodja raziskav bolezni dihal pri Pfizerju in dr. Wolfgang Wodarg, pulmolog in nekdanji zdravstveni direktor pri Evropski agenciji za zdravila (EMA), ki je odgovorna za odobritev zdravil v EU sta vložila zahtevek za takojšnjo prekinitev vseh raziskav cepiv proti SARS-CoV-2, zlasti od farmacevtskih velikanov BopNtech/Pfizer. Zahtevata, da se zaščiti življenja prostovoljcev.


Vlagatelja zahtevata tudi, da se mora vsaka resna študija zaradi že znane nenatančnosti PCR testa uporabiti t.i. Sangerjevo sekvenco. Zaradi zelo različnih testov PCR, ki so popolnoma različne kakovosti ni mogoče določiti možnosti obolenje niti morebitne koristnosti cepiva, zaradi česar je testiranje cepiva na ljudeh popolnoma neetično.

Zakaj je testiranje COVID-19 cepiv zavajanje? (od 4.00 min dalje): 

https://www.facebook.com/zvau.psiho/videos/4047533661970414

Vir: https://2020news.de/dr-wodarg-und-dr-yeadon-beantragen-den-stopp-saemtlicher-corona-impfstudien-und-rufen-zum-mitzeichnen-der-petition-auf/ -

Komentar na Pfizer poročilo o testiranju cepiva za COVID-19: študija je trajala samo dva meseca, kar je premalo za oceno dolgoročnih posledic cepiva. Poročilo o 90% učinkovitosti cepiva ne pomeni, da je uspešno pri preprečevanju prenosa okužbe s koronavirusi ali poteku hujše oblike COVID-19 bolezni. To ni znano in to bo šele predmet prihodnjih raziskav. Študije o cepivih za COVID-19 sploh niso zasnovane tako, da pokažejo učinkovitost pri preprečevanju COVID-19. Med vsemi 43.538 udeleženci raziskave, pa je Pfizer ocenil samo 94 ljudi in na podlagi tega drobnega vzorca 0,2% udeležencev, lažno poročajo o uspehu cepiva, mediji po vsem svetu pa povzemajo in poročajo o velikem uspehu. 99,8% udeležencev raziskave pa v resnici sploh niso obravnavali.

Poročilo Pfizerja dejansko navaja naslednje: med 94 udeleženci testiranja, jih je 10 prejelo cepivo za COVID-19, ostali pa so bili kontrolna skupina, ki je prejela placebo. In v tej drobni skupini 0,2% udeležencev, je bilo cepivo 90% učinkovito, kar pa ne pomeni, da to velja za celotno skupino 43.538 ljudi. In na podlagi rezultatov za 94 ljudi, naj bi se odločalo o usodi 7 milijard ljudi? To je nezaslišano. In zdaj želijo urgentno odobritev za to cepivo, testirano na drobnem vzorcu ljudi? Za katero ni varnostnih dolgoročnih testiranj. Ni znano od kod so ljudje, vključeni v raziskavo in so iz več kot 120 držav. Iz Afrike, Švedske, Južne Amerike? Ni znano iz kakšnega okolja prihajajo, kakšen življenjski slog imajo, kakšno hrano uživajo, ali so pred tem prejeli cepivo za gripo, v kakšnih podnebnih razmerah živijo? Pfizer v resnici zavaja z lažno statistiko.

Resnična (ne)učinkovitost cepiv : Although the RRR considers only participants who could benefit from the vaccine, the absolute risk reduction (ARR), which is the difference between attack rates with and without a vaccine, considers the whole population. ARRs tend to be ignored because they give a much less impressive effect size than RRRs: 1·3% for the AstraZeneca–Oxford, 1·2% for the Moderna–NIH, 1·2% for the J&J, 0·93% for the Gamaleya, and 0·84% for the Pfizer–BioNTech vaccines. https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext?fbclid=IwAR3Y1Ek7me1v-iq35AqiYQslq06jmkNzfD2SRUSf3-IV1_wN2iDU8ehSCR8

https://www.bitchute.com/video/MV9hNl133XnL/

Dr. Andraž Teršek: https://andraz-tersek.si/cepiva-in-ucinkovitost-slona-ni-v-prostoru-so-mi-dejali/?fbclid=IwAR204KBJkewQYerIfTxqRTOlC36J4uwNICb_Mp_sG68nOjYvj0H5S_yVjew

Po domače, v kliničnih študijah je cepivo zmanjšalo riziko okužbe za 0,84% – 1,3%

*

Več o tem: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/572622/pfizer-medicinski-eksperiment-kot-zlocin-proti-clovestvu-in-cepivo-biontechpfizer

https://www.forbes.com/sites/williamhaseltine/2020/09/23/covid-19-vaccine-protocols-reveal-that-trials-are-designed-to-succeed/?sh=20fef8395247

FDA testiranje kaže, da je več kot polovica udeležencev testiranja v 7 dneh po cepljenju proti Covid-19 dobilo Covid-19, vendar so bili simptomi označeni kot "reaktogenost" zaradi spremembe rezultatov, da bi dobili odobritev v sili. Z drugimi besedami, FDA/CDC sta ustvarila sivo območje, kjer pravijo, da se simptomi Covid prekrivajo s simptomi in neželenimi učinki cepljenja. Vir: https://www.naturalnews.com/2021-06-01-fda-cdc-lied-about-vaccine-efficacy.html#

Ameriški center za nadzor bolezni je aprila 2021 sporočil, da je 5.800 v celoti cepljenih ljudi zbolelo za COVID-19 in da jih je 74 tudi umrlo. 

https://www.globalresearch.ca/cdc-admits-5800-fully-vaccinated-people-became-infected-covid-19-74-died/5742861

- »Eno neposrednejših vprašanj, na katero mora odgovoriti testiranje cepiva, je, ali cepivo preprečuje okužbo. Ali ima prejemnik cepiva veliko manj možnosti, da se okuži z virusom? Vse te preizkušnje se jasno osredotočajo na odpravljanje simptomov Covid-19 in ne na okužbe same. Zdi se, da vsa farmacevtska podjetja domnevajo, da cepivo nikoli ne bo preprečilo okužbe.... Bolj zaskrbljujoče za milijone starejših ljudi in tistih z obstoječimi boleznimi je, ali ti preskusi preizkušajo sposobnost cepiva za preprečevanje hudih bolezni in smrti. Spet ugotavljamo, da sta huda bolezen in smrt v teh kliničnih testiranjih le sekundarna cilja. Nobena od njih ne navaja preprečevanja smrti in hospitalizacije kot kritično pomembno oviro, ….«, razpravlja dr. Haseltine za Forbes, ki je predaval farmakologijo na Medicinski fakulteti Harvard.

Vir: https://drive.google.com/file/d/1YnClVKNraAyJu0AG7u011s5h-5jcejJz/view

Zaradi pomanjkanja varnostnih študij so Švicarji zavrnili cepivo Astra Zeneca, ki čez nekaj dni prihaja v Slovenijo: 

Vir: https://www.zurnal24.si/zdravje/aktualno/svicarji-rekli-ne-cepivu-astrazenece-361277?fbclid=IwAR0aQ__vCXPra3fxPVuk8201mfQc6UX6cZ_y1JQ3OmH8nNW-nM02yRZNFAc

Kako je ameriški Center za nadzor bolezni zavajal s podatki o učinkovitosti Pfizer cepiva:

https://childrenshealthdefense.org/defender/cdc-misled-covid-vaccine-efficacy/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=5f0e8dbf-63c4-4521-ae4e-753afbcf52bc

* * *

6. Predavateljica v 56.40 minuti prizna, da testiranje cepiva za COVID-19 ni končano in da poteka naprej, tako da dolgoročni učinki cepiva niso znani. To pomeni da gre za EKSPERIMENTALNI POSKUS na ljudeh, kar je prepovedano z mednarodnimi zakoni in Ustavo RS.

* * *

mRNA cepivo in tveganje za prionsko bolezen norih krav

https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

*

7. Nadalje dr. Ajda Taler Verčič navaja najbolj pogoste stranke učinke (58.30 min) in pozabi omeniti hude stranske učinke cepiva za COVID-19

Poročilo ameriške Uprave za hrano in zdravila (FDA) o Pfizer/BioNtech cepivu navaja še naslednje možne stranske učinke: 

- Sicer pa je imela večina udeležencev testiranja stranske učinke po prejetju cepiva za COVID-19, pri čemer je treba opozoriti, da se lahko stranski učinki pojavijo tedne, mesece ali celo leta kasneje. Tako jih je stranske učinke utrpelo kar 84 odstotkov; 63 % jih je poročalo o izjemni utrujenosti; 55 % jih je imelo glavobole; 32 % jih je imelo mrzlico; 24 % bolečine v sklepih in 14 % vročino. To pa še ni vse; po nekaterih poročanjih naj bi FDA naznanila še 2 smrti po prejetju cepiva za koronavirus zaradi izjemno hudih stranskih učinkov. To naj bi bilo navedeno v dokumentu FDA, objavljenem 8. 12. 2020 (57)

Vir: https://drive.google.com/file/d/1YnClVKNraAyJu0AG7u011s5h-5jcejJz/view

Škodljive posledice cepiva za koronavirus SARS 1 - študija iz leta 2012 :

Immunization with SARS coronavirus vaccines leads to pulmonary immunopathology on challenge with the SARS virus

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22536382/

*

ŠTUDIJA JE DOKAZALA TRDITVE DR. SUCHARIT BHAKDIJA: CEPIVA ZA COVID-19 POVZROČIJO ADE IN POSLABŠAJO KLINIČNO SLIKO BOLEZNI:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/


* * *

8. Dr. Ajda Taler Verčič je povedala, da cepivo mRNA ne more povzročiti neplodnosti, ker je podobnost med S proteinom SARS CoV-2 virusa in sincitinom1 v posteljici premajhna, da bi lahko protitelesa prepoznala oba proteina hkrati

Komentar: Moralo bi biti absolutno dokazano, da cepivo za COVID-19 ne bi sprožilo imunske reakcije proti syncyntin 1 beljakovini, ker bi v nasprotnemu primeru cepljene ženske lahko postale nerodovitne za nedoločen čas. To je strokovno mnenje priznanih strokovnjakov, kot sta dr. Michael Yeadon, bivši podpredsednik Pfizer-ja in nemški epidemiolog Wodarg, ki je bil v Odboru za zdravje pri Svetu Evrope.

Študija razkriva, kako se lipidni nanodelci (LPN) iz mRNA cepiva porazdelijo po telesu, celo vplivajo na jajčnike in testise, kar postavlja velika vprašanja o plodnosti pri tistih, ki prejemajo injekcije z mRNA cepivom. Vir: https://www.naturalnews.com/2021-06-02-horrifying-study-reveals-mrna-vaccine-nanoparticles-are-circulated-throughout-the-entire-body-brain-heart-liver-ovaries-testes.html

https://www.naturalnews.com/files/Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english.pdf

*

https://www.technocracy.news/mrna-shots-are-causing-major-fertility-problems-with-both-men-and-women/

Po eni od nedavnih raziskav je 42 % žensk z rednimi menstrualnimi ciklusi reklo, da so po cepljenju krvavele močneje kot običajno; 39 % tistih na hormonskem zdravljenju, ki potrjuje spol, je poročalo o vmesni krvavitvi, prav tako 71 % žensk na dolgodelujočih kontracepcijskih sredstvih in 66 % žensk po menopavzi.

 

> Druge nedavne raziskave so pokazale, da Pfizerjeva injekcija COVID zmanjša koncentracijo semena in gibljivost pri moških za približno tri mesece.

 

> Po uvedbi cepljenja proti COVID-u se je povečalo tudi število spontanih splavov, smrti plodov in mrtvorojenosti. Novembra 2021 je bolnišnica Lions Gate v severnem Vancouvru v Britanski Kolumbiji (BC) v 24-urnem obdobju imela 13 mrtvorojenih otrok in vse matere so prejele cepivo za COVID

> Številne države zdaj poročajo o nenadnem upadu števila živorojenih otrok, vključno z Nemčijo, Združenim kraljestvom, Tajvanom, Madžarsko in Švedsko. V petih državah z največjim deležem vbodov COVID je rodnost padla v povprečju za 15,2 %, medtem ko je pet držav z najnižjim deležem vbodov COVID zabeležilo povprečni upad le za 4,66 %.

*

Dr Richard Fleming (31.00 minuta- slovenski podnapisi): Virusna mRNA iz cepiva za Covid-19 se vključi v vse, razen v tri človeške kromosome: https://www.facebook.com/odprite.oci.9/videos/565186491206722

*

Mag Karin Rižner univ.dipl.biol: Ni znano ali bo genska terapija, ki je mRNA cepivo, vplivalo na neplodnost ali ne.

(24.00 min) Vir: https://www.youtube.com/watch?v=F7iqwC3Q5uM&fbclid=IwAR2DVisId6_YoVtURSvouyLG-N_Vkmu6VBNRHettkFa9ln7Tse9X39g_hUg

*Odprto p

ismo prenatalni medicinski strokiOdziv na mnenje Združenja za perinatalno medicino glede cepljenja nosečnic proti Covid-19

Odprto pismo prenatalni medicinski strokiOdziv na mnenje Združenja za perinatalno medicino glede cepljenja nosečnic proti Covid-19

https://www.docdroid.net/PoknOdF/odprto-pismo-cepljenje-2021-05b-pdf#page=42

Sabina Senčar, dr. med., Dr. Jerneja Tomšič pa sta dali naslednje pojasnilo

Raziskava objavljena v strokovni reviji Journal of Translational Autoimmunity (1) dokazuje, da je več kot 1/3 imunogenih proteinov SAR-Cov-2 homologna s človeškimi proteini, kar vsaj delno razloži avtoimuno patogenezo bolezni Covid-19. Posledice okužbe so v veliki meri odvisne od razvoja avtoimune reakcije na lastne proteine, ki so enaki virusnim epitopnim proteinom. Avtoimune reakcije na infekcijo samo, kot tudi na cepivo proti SARS-Cov-2, torej niso le možne, temveč tudi zelo verjetne, kar dokazuje avtor James Lyons Weiler v svojem članku (1). Od 37 proteinov SARS-Cov-2 jih le 8 ne povzroča imunskega odgovora. “Spike proteini” so tisti proteinski označevalci virusa, ki povzročajo največje število reakcij imunskega odgovora pri gostitelju. Takih spike proteinov pri SARS-Cov-2 je 6. Dva od šestih “spike proteinov”, ki povzročita najmočnejši imunski odziv pri človeku sta homologna s proteini placente ali posteljice (imunogenetski epitop: KEELDKYFKNHTSPDVDLGD). Spike proteina: -QIH45023 in -QIA98596 (1).

VSAK posamezni spike protein lahko povzroči avtoimuno reakcijo na katerokoli beljakovino v telesu, dva od šestih proteinov z največjo stopnjo imunogenosti pa se lahko zaključita z avtoimuno zavrnitveno reakcijo placentarnega tkiva (1).

Naravna okužba s SARS-Cov-2 in tudi aktivacija imunskega sistema s cepivom lahko potencialno aktivira avtoimuno reakcijo, vključujoč spominske CD8 T celice. Obstaja utemeljena nevarnost, dokazana na živalskih poskusih, da bi ponovna okužba ali okužba po cepljenju sprožila pretiran, patološki imunski odziv gostitelja. Nenazadnje iz dosedanjih kliničnih izkušenj s Covid 19 pacienti opažamo, da ne gre za okužbo samo, ki določa potek bolezni, pač pa za odziv celične imunosti na okužbo SARS-Cov-2, opisano, kot “Citokinsko nevihto”. Imunski odziv gostitelja v veliki meri določa potek okužbe, saj se je doslej pokazalo za najučinkovitejše zdravilo ravno pravočasno blaženje imunskega odgovora s kortikosteroidi (zaviralci imunske reakcije). Virusna obremenitev, ki jo po dosedanjih raziskavah s PCR testi pravilno določamo le v 3% (2), niti za te tri odstotke pozitivnih testiranih ne pove veliko o poteku bolezni.

Več raziskav različnih RNA virusov dokazuje veliko stopnjo prekrivanja virusnih in človeških beljakovin in tako možnost aktivacije avtoimunosti.

Oktobra lani je bil v znanstveni reviji Pathobiology objavljen članek, ki dokazuje obstoj avtoimune reakcije človeka po okužbi z enim od virusov iz skupine RNA virusov, kamor spada tudi SARS-Cov-2 (3). Zaradi navzkrižne reakcije imunskega sistema, začne po aktivni okužbi s HPV retrovirusom človeški imunski sistem napadati svoje lastne proteine in povzroči bolezni različnih organov. Navzkrižna reakcija imunskega sistema, ki napade človeško celico in tkivo je posledica velike podobnosti retrovirusnih proteinov in človekovih proteinov. SARS-Cov-2 spada v skupino retrovirusov (skupaj z virusom influence A, HIV, HPV virusi, SARS-Cov-1, RSV, parainfluenca, coronavirusi, rinovirusi).

Raziskovalki sta za model navzkrižne reakcije uporabili model okužene/aktivno imunizirane človeške celice s HPV virusom. Nasprotno z doslej znanimi raziskavami sta dokazali zelo velik odstotek “peptide-sharinga” med HPV epitopnimi proteini in človeškimi proteini. Okužba z retrovirusom HPV ima zato verjetno velik potencial za patološko avtoimuno reakcijo po okužbi. Analiza majhnega števila viralnih proteomov (30 virusnih proteinov), je biokemično-matematično dokazala, da imamo ljudje s temi tridesetimi virusi enakih 2 907 096 peptidov. Navzkrižna avtoimuna reakcija po okužbi z retrovirusi ni le možna, temveč zelo verjetna, dokažeta avtorici. Imunizacija po okužbi s HPV virusom lahko povzroči več avtoimunih stanj ali bolezni, od SLE, prezgodnje ovarijske odpovedi, raka dojke, aritmije, revmatoidnega artritisa in drugih. Avtoimune reakcije se ne nanašajo le na neke “skrite proteine”, temveč na veliko množico povsod prisotnih proteinov v človekovem telesu, vključno z rodili. Ginekologi zelo dobro poznamo možnosti avtoimunih reakcij, prisotnost avtoprotiteles, ki onemogočajo uspešno implantacijo zarodka (antikardiolipinska protitelesa, pa vloga proteina Stanniocalcina 1 pri endometriozi in mnoge druge). Določeni RNA virusi dokazano vplivajo na potek nosečnosti: npr. virus rdečk in RSV virus. Oba dokazano povzročata spontani splav ali povzročata malformacije na zarodku.

Sekvence retrovirusnega genoma so prisotne v veliki meri v vsaki človeški celici. 8% človeške DNA izvira iz retrovirusnega genoma, ki ga je človekova celica posvojila v pradavnini evolucije. Te sekvence, ki so človeške in vendar izvirajo iz posvojenega virusa, imenujemo Human Endogenous Retroviruses (HERV). En od takih genov kodira beljakovino sinciciotrofoblasta placente in se imenuje Syncityn 1. Syncityn 1 je protein, ki je izjemno pomembna beljakovina za placentacijo zarodka. Syncityn 1 regulira razvoj zarodkove posteljice, hkrati pa ima pomembno vlogo pri imunosupresiji materinega imunskega sistema (4). Ker je zarodek za mamo povsem tuja beljakovina, je zaviranje imunskega odgovora matere nujno, da ne zavrne ploda.

Syncityn 1 je bil podrobneje raziskan v zvezi s povečano smrtnostjo nosečnic zaradi gripe (4). V pandemiji gripe 2009 je 50% vseh umrlih žensk bilo nosečnic. Nosečnice so v primeru gripe torej veliko bolj ogrožene od nenosečih žensk, vzrok pa je ravno v Syntycnu 1. Beljakovina Synticyn 1, ki jo proizvaja posteljica, zavre celični imunski odziv (4). Synticyn 1 v vseh treh trimestrih nosečnosti modificira materin imunski odgovor, preko TNF, interlevkinov in drugih mediatorjev celične imunosti.

Syncityn 1 je odločujoča beljakovina pri zaviranju celične imunosti. Dokazano je, da povzroča zmanjšano imunost za eno skupino z RNA virusom povzročenih bolezni, gripo. Celična imunost je odgovorna za obrambo pri vseh skupinah okužb z RNA virusi (5). Humoralna imunost (protitelesa IgA, IgG in IgM) odigrajo manjšo vlogo pri obrambi pred RNA virusi, predvsem pa kratkotrajnejšo. Cepiva, ki vzpodudijo tvorbo protiteles (humoralni odziv) je zato kratkotrajen in doslej manj uspešen za zaščito pred retrovirusnimi okužbami. Težava pri vzpodbujanju celične imunosti je ključna in učinkovita za odpravo virusne okužbe. CD8 T celice in spominske T celice so pri poskusih na živalih (poskusi za SRV RNA virus) povzročile izjemno hude reakcije ali prekomerni odgovor imunskega sistema (6).

Naj povzamem po točkah:

1. Navzkrižna avtoimuna reakcija ni le možna, pač pa tudi verjetna. Avtoimune reakcije niso le posledica cepiv, pač pa tudi naravne imunizacije po okužbi. Verjetno je zaradi prekrivanja virusnih in človeških proteinskih označevalcev možna tudi prikrita, kronična okužba, značilna za HPV virus. V vsakem primeru pa ni nič nenavadnega, če človeški imunski sistem v obrambi pred znotrajceličnim zajedalcem napade lastne beljakovine, glede na to, da se tako malo razlikujejo.

2. V praksi poznamo veliko bolezni ali stanj, ki so posledica napada imunskih obrambnih celic proti lastnim tkivom. Pri revmatičnih boleznih gre za prekomeren odziv imunskega sistema, ki napada lastne beljakovine v vseh organih.

3. RNA virus povzroči v manjši meri tvorbo protiteles (humoralna imunost), veliko bolj pomembna je aktivacija celične imunosti (T vrsta limfocitov). Ves čas se piše in govori o imunosti in tvorbi protiteles, čeprav je pri obrambi pred RNA virusi veliko pomembnejša T celična imunost. O imunosti in preboleli okužbi bi bil zato veliko relevantnejši podatek o T spominskih celicah, kot o IgG protitelesih v krvi. Citokinski vihar, ki ga opazujemo v klinični praksi na intenzivnih enotah, je ravno avtoimuno povzročen napad CD 8 T celic na lastne beljakovine, v različnih tarčnih organih, zato tudi pride do multiorganske odpovedi pri bolnikih s Covid 19. Zaviranje imunskega odgovora s protivnetnimi zdravili pripomore k ozdravitvi.

4. Med beljakovinami človeške posteljice in RNA virusnimi beljakovinami je najmanj 8% ujemanje, če primerjamo z virusom gripe in 93% ujemanje s HPV epitopnimi proteini, SARS-Cov-2 proteini se v najmanj 33% ujemajo z različnimi proteini človeškega gostitelja. Velik delež enakih proteinov med virusom in človeškimi celicami povzroči zmoto obrambnih celic pri napadu na lastne zdrave celice, namesto na okužene z virusom.

5. Če ima Syntycin 1 tako velik vpliv na supresijo imunskega sistema, razumem zakaj pri SARS-Cov-2 za nosečnice z zmanjšano T celično imunostjo nima vpliva. Pri nosečnicah, ki imajo zavrto T celično imunost do avtoimunega odziva ne pride v tolikšni meri, kot na reakcijo nenosečih žensk. Po meni znanih podatkih, nosečnice ne zbolevajo bolj, kot ostala populacija, tudi umrljivost nosečnic ni povečana. Za vse druge retroviruse velja, da so za nosečnice bolj nevarni kot za nenoseče ženske (gripa, SRV, HPV, rdečke).

6. Syncityn 1 je protein, ki ga v celoti kodira endogeni humani retrovirus, zato ima po definiciji proteinski virusni epitop. Ravno njegov evolucijski izvor ga definira. Ne razumem, kako ne bi imel virusnih proteinskih označevalcev, če pa je ravno ta beljakovina evolucijski posvojenec, torej genetsko RNA virus sam? Konec zapisa.

*

Mnogi strokovnjaki trdijo, da bo cepivo za covid-19 povzročilo neplodnost tako pri ženskah kot tudi moških. Na to je opozorilo že mnogo strokovnjakov, med drugimi tudi nekateri slovenski, sedaj pa je dr. Simone Gold, zdravnica, ki je od začetka lažne pandemije delala s covid bolniki, v predavanju natanko razložila, zakaj pride do smrti po tem cepivu in zakaj do neplodnosti.

Vir: https://m.planet-lepote.com/predavanje-dr-simone-gold-resnica-o-cepivu-za-covid-19/

Number of women to lose their unborn child after having the Covid Vaccine increases by 2000% in just fourteen weeks

https://dailyexpose.co.uk/2021/05/16/number-of-women-to-lose-their-unborn-child-after-having-the-covid-vaccine-increases-by-2000-in-just-fourteen-weeks/

Konec komentarja o neplodnosti in cepivu za COVID-19

* * *

9. Dr. Ajda Taler Verčič pove, da virus SARS CoV-2 napada tudi celice imunskega sistema in da bo imunost po preboleli bolezni COVID-19 lahko kratkotrajna in da zato potrebujemo cepiva, da si bo imunski sistem lažje zapomnil antigen. Ni podatka, kako dolgo bo trajala imunost na SARS CoV-2 po srečanju z njim (1.12.00 min)

Komentar: Dr. Ajda Verčič Taler je s tem pokazala pomanjkljivo znanje in pristranskost cepivu, za katerega prav tako ni znano, ali bo imunost po cepljenju trajala več kot tri mesece. Ali dr. Verčič ne pozna ali pa prikriva študijo objavljeno v British Medical Journal: imunost na koronavirus obstaja že od prej in cepivo morda ni potrebno?

https://www.bmj.com/content/370/bmj.m3563

Priznana avtoriteta na področju medicine, British Medical Journal, je v preteklih dneh predstavil precej revolucionarne izsledke … Vsaj šest različnih študij je v zadnjem času pokazalo na prisotnost T-celic oz. protiteles virusu SARS-CoV-2 pri 20%do 50 % ljudi, ki niso bili v stiku z virusom. Podobne celice so bile opažene že v krvi darovalcev, ki so svojo kri v ZDA darovali med leti 2015 in 2018, študijo pa so izvedli tudi na Nizozemskem in ugotovili, da T-celice vsebuje »predpandemijska« kri kar dveh od desetih ljudi. Tudi v Nemčiji so T-celice našli pri tretjini darovalcev, ki niso bili v stiku z okužbo, podobni izsledki pa prihajajo še iz Singapurja, Velike Britanije in Švedske.

Vsaj šest različnih študij je v zadnjem času pokazalo na prisotnost T-celic oz. protiteles virusu SARS-CoV-2 pri 20 do 50 odstotkih ljudi, ki niso bili v stiku z virusom.

Raziskovalci so tako mnenja, da gre pri opaženih T-celicah za imunost, ki izhaja iz prehlada, tega pa lahko povzročijo različni tipi koronavirusom.»Dokazali smo, da gre za resnični imunski spomin, ki je delno pridobljen iz virusa prehlada,« je izsledke povzela ena od avtoric študije, Daniela Weiskopf.

Vir: https://maribor24.si/globalno/british-medical-journal-imunost-na-koronavirus-obstaja-ze-od-prej-cepivo-morda-ni-potrebno

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/559691/ali-imajo-ljudje-naravno-imunost-na-koronavirus-sars-cov-2

* * *

10. Dr. Ajda Taler Verčič govori tudi o maskah (1.15.00 min).

Komentar (120 strani): Znanstvene raziskave kažejo, da so maske neučinkovite, dolgotrajna uporaba pa je škodljiva.

Vir: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/555246/maske-in-koronavirus-sars-cov-2

* * *

11. Dr. Ajda Taler Verčič govori o testiranjih m RNA cepiv na živalih (1.24.00), ne pove pa bistva glede rezultatov teh testiranj, kar je zopet zavajanje javnosti v lažen občutek varnosti in pristranskost do cepiv.

- Prof. dr Sucharit Bhakdi, imunolog: Ti paketki virusne mRNA grejo v celice in nihče ne ve, v katere celice bodo šli, zato ker se nihče ni obremenjeval s tem, da bi to preveril. To je ena kriminalnih stvari, ki se zdaj dogaja: na ljudeh izvajajo eksperimente, ne da bi pred tem izvedli poskuse na živalih.

Vir: https://uncut-news.ch/urgent-message-from-prof-sucharit-bhakdi/

- Prejšnje poskuse razvoja cepiva za koronaviruse in drugih cepiv, npr. RSV in denge, je oviral problem „okrepljene imunosti, odvisne od protiteles“ (ADEI), ki je pri živalih in ljudeh, vključenih v poskuse povzročila hude bolezni in smrti . Ta pojav se pokaže šele po cepljenju, ko je oseba v prihodnosti izpostavljena divjemu virusu. Zaskrbljujoče je, da preskusi Covid cepiva niso bili izvedeni tako, da bi izključili možnost, da bi se te resne posledice pojavile mesece ali leta po cepljenju. - Večina preskusov Covid cepiva je zmanjšala ali preskočila ključne študije na živalih, potrebne za pravilno oceno profilov varnosti in stranskih učinkov

Več o ADE: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/581293/smrt-po-covid-19-mrna-cepivu-okrepljen-odziv-imunskega-sistema-ade

ŠTUDIJA JE DOKAZALA TRDITVE DR. BHAKDIJA: CEPIVA ZA COVID-19 POVZROČIJO ADE IN POSLABŠAJO KLINIČNO SLIKO BOLEZNI:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/

- Profesor Stefan Hockertz je bil od leta 2003 do konca 2004 direktor in profesor Inštituta za eksperimentalno in klinično toksikologijo na Univerzitetnem kliničnem centru Hamburg Eppendorf. Pred tem je bil od 1995 do 2002 član upravnega odbora inštituta Frauenhof za toksikologijo in okoljsko medicino v Hamburgu. Od 1986 do 2001 je delal kot raziskovalec pri Fraunhoferjevem društvu v Hannovru. Prof. Hockertz je svoje prvo diplomo iz biologije prejel leta 1985. Profesor Stefan W. Hockertz je imenovan za „registriranega toksikologa Eurotox“, kot tudi za vodjo proizvodnje in nadzora v skladu s paragrafoma 15.1 in 15.3 zakona o zdravilih. Hockertz je dr. rer. nat. doktor biologije na univerzi v Hannovru, habilitiran za profesorja toksikologije in farmakologije na univerzi v Hamburgu in profesorja molekularne imunotoksikologije na Univerzitetnem kliničnem centru Hamburg Eppendorf. Danes dela kot vodilni družabnik podjetja tpi consult GmbH, enega vodilnih evropskih svetovalcev za toksikološko in farmakološko tehnologijo. On je povedal naslednje: Gre za to - za tem tudi stojim- saj sem toksikolog, farmakolog in še imunolog, se pravi, da imam predklinično usmeritev, da predklinična testiranja za Pfizer cepivo COVID-19 niso bila izvedena (še manj na živalih, kot trdi dr. Ajda Taler Verčič)

Te vrste cepiv še nikjer na svetu niso odobrili. To pomeni, da nimamo nobenih referenčnih podatkov, iz katerih bi se lahko kaj naučili. Gre za nov princip cepljenja. Vsak nov princip cepiv mora iti skozi področja toksikologije in farmakologije, kar traja 4 ali 4,5 let. Začne se z merjenje imunogenost pri živalih. Test toksikoloških podatkov traja 90 dni, se pravi praviloma eno leto in pol, da se test oceni. Za test, ki traja 28 dni, potrebujemo približno pol leta. Vsi ti testi se morajo izvesti na živalih, oziroma živali, ki je primerna, kar pa je potrebno najprej ugotoviti. Friedrich-Loeffler inštitut, ki je državni inštitut za infekcijske poskuse na živalih je ugotovil šele maja, da bi lahko bil dihur primeren za poskuse. Na veliko živalih je potrebno opraviti teste, pogledati jetra, ledvica, vranico…

Opraviti je potrebno celotno histologijo, kar je zelo dolgotrajen postope. Seveda pa je potrebno dokazati tudi delovanje – posebej imunskega sistema. Nič od tega ni bilo narejeno. Vsekakor ne obstajajo toksikološki podatki. Slednje vem, ker sem večkrat vprašal na Paul- Ehrlich inštitutu in pri BioNtechu, vendar nisem dobil odgovora. Če bi imeli podatke, potem bi mi lahko mirno povedali, kako so naredili poskuse. Saj ne zahtevam rezultatov, saj so lahko zaupni. Še huje pa je to, da so mi iz podjetje Pfizer, ki nam sicer ne laže, kar je potrebno priznati, sporočili, da še nimajo podatkov. To je napisal eden izmed višjih direktorjev , ki je odgovoren za vse poskuse na kliniki. To mi dokazuje, da je na eni strani molk, ki dokazuje, da nimajo ničesar, na drugi pa kar povedo, da nimajo nič.

Se pravi, da delajo eksperimente na ljudeh, ne da bi kaj vedeli o varnosti cepiva.

Vir: Vir: https://drive.google.com/file/d/1YnClVKNraAyJu0AG7u011s5h-5jcejJz/view

Več o lažeh v zvezi s testiranji mRNA cepiv- dr. Hockertz:

Obstajajo še inštitucije, ki imajo čut, razum, spoštovanje, predvsem pa svojo držo. To je Swissmedic. Swissmedic je švicarska inštitucija, ki je pristojna za odobritev zdravil. Kot veste, ni odvisna od Evrope. Je samostojna. Moram povedati, da je že pred nekaj časa švicarska vlada naročila več milijonov cepiva pri proizvajalcih BioNtech, Astrazeneca in Moderna. 01.12.2020 ob 15:49 so preko swissinfo sporočili, da je Swissmedic….bom kar citiral ta stavek: » Swissmedic pravi, da še vedno manjkajo pomembni podatki, varnost, učinkovitost in kakovost.. Zame je to čisto jasna in dobra izjava proti lastni vladi- vso spoštovanje inštituciji, ki deluje popolnoma neodvisno od Evrope, da pravi: » Dragi ljudje, kar je na voljo glede podatkov o varnosti, učinkovitosti in kakovosti, je popolnoma nično.« Saj tudi drži. Gre za to - za tem tudi stojim- saj sem toksikolog, farmakolog in še imunolog, se pravi, da imam predklinično usmeritev, da predklinična testiranja niso bila izvedena. Tukaj je po mojem mnenju ena največjih (o tem smo že govorili) zadev, ki so primerne za kazensko pravo.

Pri tej odobritvi je lahko omejena edino tako imenovana tretja faza- klinika. To pomeni, da se smejo delno pri tej fazi z deset- sto tisoč ljudmi, ki jih testirajo, dvojna slepa študija zaradi izredne situacije, v kateri se sicer ne nahajamo, ampak nam jo vsiljuje politika, določeni deli skrajšati. Tako, to je dejstvo. Kaj so naredili? Primerno niso izvedli niti fazo ena niti fazo dva kljub mojemu očitku. Področja kot so varnost, učinkovitost in kvaliteta iz predkliničnega dela pa sploh ne. To je dejanski zločin- takoj so preskočili na ljudi v tretji, skrajšani fazi 3- samo dve leti namesto štirih, s predčasnimi ocenami namesto, da bi počakali do konca, z imaginarnimi 98%, ki so bili najprej 90, potem 95, kar je popolnoma absurdno pri cepivih

Vir: https://www.facebook.com/watch/?v=1111443805959086

* * *

12. Dr. Ajda Taler Verčič trdi, da mRNA iz cepiva zagotovo ne bo vstopila v jedro celice oz. Človeško DNK (1.25.00). Vendar to ni znano in če je v celici navzoč kakšen drugi retrovirus, ki ima encim reverzibilne transkriptaze, se lahko zgodi, da virusna mRNA iz cepiva vstopi v jedro in se vgradi v DNK, kar pomeni nevarnost kronične avtoimunske reakcije.

Biomedicinski kartel še naprej širi pripoved, da injekcije mRNA ostanejo lokalne, kjer so vbrizgane, se ne razširijo na druge dele telesa in ne vplivajo na vaš DNK. Pravzaprav dokončne študije zdaj razkrivajo, da traja le šest ur, da injekcije dosežejo vaša jetra, kjer poteka povratna transkripcija za spremembo vaše DNK.

Študija: Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line

https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/590706/obstaja-moznost-da-se-mrna-iz-cepiv-pfizerbiontech-in-moderna-vkljuci-in-spremeni-clovesko-genetiko

Študija dr. Stephanie Seneff: (str. 26)

Potencial za trajno vključitev gena za beljakovinsko bodico koronavirusa SARS CoV-2 v človeški genom

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/46

*

https://www.pnas.org/content/118/21/e2105968118

Reverse-transcribed SARS-CoV-2 RNA can integrate into the genome of cultured human cells and can be expressed in patient-derived tissues

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.03.21256520v1

The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses

O tem so govorili mnogi strokovnjaki in tudi mag Karin Rižner univ.dipl.biol. (min.18.00) v posnetku:

https://www.youtube.com/watch?v=F7iqwC3Q5uM&fbclid=IwAR2DVisId6_YoVtURSvouyLG-N_Vkmu6VBNRHettkFa9ln7Tse9X39g_hUg

Znanost kaže, da mRNA cepivo lahko trajno spremeni naš DNK:

https://childrenshealthdefense.org/defender/science-mrna-vaccines-alter-dna/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=99d3026d-9cc6-4792-bdac-f6178e5c32db

27.4. 2021: Zdaj je dokazano, da je virus SARS CoV-2 v resnici retrovirus, ki ima gene retorivirusa HIV/AIDS in se lahko vgradi v človeški genom. To pomeni tudi, da se del mRNA iz COVID-19 cepiva, ki kodira beljakovinsko bodico in je tudi del genoma retrovirusa HIV, lahko vključi v človeški genom:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33330870/

https://nationalfile.com/report-pfizer-vaccine-confirmed-to-cause-neurodegenerative-diseases/

Študija: Na vrhuncu pandemije brez primere je hiter razvoj učinkovitih cepiv proti SARS-CoV-2 naletel na olajšanje in občudovanje eksperimentalne znanosti (Sahin et al., 2021). Kljub temu se bo izkazalo, da je z medicinskega vidika smiselno razmisliti o možnih posledicah vbrizgavanja cepiva milijardam ljudi. En 0,5 ml odmerek rekombinantnega adenovirusa ChAdOx1-S družbe AstraZeneca naj bi vseboval 5 × 1010 delcev šimpanzjega adenovirusa 26 (Ad26) (https://assets.publishing.service.gov.uk/.../UKPAR_COVID...), ki nosijo ekvivalent približno 2,5 µg rekombinantne šimpanzje DNK Ad26. Delce adenovirusov verjetno sprejmejo celice limfnega sistema in jeter, njihova DNK pa se prenese v jedra celic. V tem pregledu so predstavljeni dokazi o vstavljanju adenovirusne DNK v genome prejemnikov in njenih posledicah.
(i) Cepiva na osnovi adenovirusnih vektorjev lahko povzročijo vgradnjo adenovirusne DNK z neznano pogostostjo in z nepredvidljivimi epigenetskimi posledicami. Mogoče je, da se epigenetski učinki opazijo šele leta po cepljenju.
(ii) Adenovirusni geni, ki so še vedno prisotni v DNK adenovirusnega vektorja, se lahko s celičnimi dejavniki transaktivirajo in povzročijo individualno različne reakcije imunskega spomina, ki jih cepljeni občutijo kot prehodne postvakcinacijske simptome. Smrtni izidi zaradi ekstremnih imunskih reakcij so na srečo zelo redki.
(iii) RNA SARS-CoV-2 ali njene segmente, kot je gen za spike protein, se lahko povratno prepisujejo povratne transkriptaze, kodirane v LINE-1, ali drugih dejavnikih, tako sintetizirana DNK pa se lahko z neznano pogostostjo in na neznanem mestu vključi v genome cepljenih. Seveda enako velja za vse okužbe s SARS-CoV-2.
Zato se zdi, da je tveganje neželene integracije reverznih transkriptov RNA SARS-CoV-2 pri okužbah s SARS-CoV-2 podobno tveganju pri cepljenju s cepivom Covid-19 na osnovi mRNA.
*

Prof. dr. sc. Romeo F. Quijano, zaslužni profesor dr. med. je povedal, da lahko pride do insercijske mutageneze, kar pomeni naključno vstavljanje virusne mRNA v celični genom človeka, kar lahko sprememni izražanje genov ali aktivira celične onkogene ( možnost indukcije tumorja). Imunologinja in molekularna biologinja prof.dr. Dolores Cahill je povedala: 

 Pogledala sem v EU zakonodajo in videla, da je EU dne 17. julija 2020 sprostila vso zakonodajo na področju gensko spremenjenih organizmov in tako so zdaj vsi testirani in injicirani ljudje gensko spremenjeni organizmi (GSO). To je zato, ker je virusna mRNA v njihovem telesu in ni znano, ali se bo integrirala v gene oz. kromosome in do tega zagotovo prihaja, ker je toliko smrti po cepljenju. Zato potrebujemo shrambo ene na sto vial z mRNA, da vidimo kaj je dejansko v cepivih, ko bodo zlasti starejši ljudje začeli umirati. 

 Če se mRNA sekvence integrirajo v kromosome, jih bomo izražali do konca življenja. Virusna mRNA gre lako v reproduktivne organe in se prenese na potomce. In če ste človek, ki izraža virusne proteine, ste po zakonski definiciji gensko spremenjen organizem, ki potrebuje dovoljenje za gibanje, tako kot vsak GSO produkt....

Zato je potrebno dobiti zakonit dostop do vial, da se preveri vsebina cepiva in trditve žvižgačev, da so v cepivu še druge vrste mRNA in jaz to zlahka naredim, ker imamo mrežo forenzičnih laboratorijev in smo vsi povezani. 

 Vir: https://www.facebook.com/101017414921399/videos/425883341954748 (6.00 min) ali https://www.youtube.com/watch?v=vca1uVerXGQ&feature=youtu.be (45.00 min)

Podporniki tega "cepiva" trdijo, da se mRNA razgradi, toda kaj v resnici vedo o učinkih na naš genetski material, na naš imunski sistem in ali bo to spremenilo človekov genetski material? Tega nihče ne ve, ker preprosto ni bilo varnostnih testov ali dolgoročnih študij. Nihče ne prevzema odgovornosti in zagotovo ne farmacevtske industrije. Ta postopek je pravzaprav genetska manipulacija, ki je bila dolgo prepovedana in je doslej veljala za kriminalno. Kako lahko dovolimo, da se to zdaj zgodi? dr.sc. Sanna Ehdin, dr.med.spec. imunolog, avtor in lektor

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/575903/svedska-pismo-premierju-o-nevarnostih-covid-19-cepiva-virologinja-dr-sc-sanna-edhin

"Genetika oz. specifične genetske analize v tej študiji niso ovrednotene," je priznal Pfizerjev protokol. Enako velja za cepivo podjetja Moderna.

Vir: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/578196/zda-tozba-dr-horowitza-proti-pfizer-in-moderna-cepivu-za-covid-19

Dr. Lee Merritt, ki je preučevala biološka orožja in je delala kot ortopedski kirurg v ameriški mornarici ter je bila članica odbora Medicinske organizacije Arizone ter je objavila številne strokovno preverjene dokumente, meni, da mRNA cepiva proti COVID-19 prerazporejajo naše genetske kode in nas naredijo bolj dojemljive za okužbo z drugimi virusi. 

https://www.wakingtimes.com/bioweapons-researcher-believes-covid-vaccines-are-a-form-of-weaponized-medicine/

*

Prof. Didier Raoult, vodilni mikrobiolog in infektolog: Najprej bom predstavil Alana Fischer-ja, ki je en največjih znanstvenikov v Franciji in je izvrsten zdravnik. Za razliko od mnogih, ki le sodelujejo v protokolu testiranja, je on odkril gensko terapijo za imunodeficitne smrtnonosne bolezni otrok. Bil je prvi, ki je to naredil. Vsaka intervencija z nukleinskimi kislinami, DNK in RNK, prinaša nepredvidljive spremembe, kar se je tudi redno dogajalo. dr. Alain Fischer je najbolj merodajna oseba, ki lahko oceni, kako deluje cepivo.

Vir: https://publishwall.si/narava.zdravi/post/577307/francija-profdr-raoult-didier-covid-19-cepiva-so-nesmiselna-neucinkovita-in-nevarna

Na spodaj priloženem videu si lahko pogledate TED Talk iz 2017, v katerem nastopa CMO Moderne – Dr. Tal Zacks. Iz »njegovih ust« lahko slišite, da gre pri uporabi mRNA za nič drugega kot – citat:
“We are actually hacking the software of life.”
Ta software je seveda naša DNK in in mRNA je koda, s katero spreminjajo osnovno gradivo človeka.
V nadaljevanju dr. Tal pove tudi:
»V vsaki celici je nekaj, kar se imenuje messenger RNA ali na kratko mRNA, ki prenaša kritične informacije iz DNK v naših genih na beljakovine, ki so v resnici stvari, iz katerih smo vsi narejeni. To so ključne informacije, ki določajo, kaj bo celica naredila. Torej o tem razmišljamo kot o operacijskem sistemu. Torej, če bi to lahko spremenili, če bi lahko uvedli vrstico kode ali spremenili vrstico kode, se izkaže, da ima to globoke posledice za vse, od gripe do raka.«

Če bi lahko uvedli vrstico kode ali spremenili vrstico kode? To je ni čisto nič drugega, kot že omenjeno zgoraj – VDOR v programsko opremo življenja – VDOR v človeški DNK.
Na prvem delu slike je del navodil, ki ga je Ihan pripravil za NIJZ in so namenjena zdravniški stroki v Sloveniji. Na tej sliki Ihan trdi, da mRNA nikoli ne stopi v jedro celice.
A na drugem delu slike, vzete iz Enciklopedije Britannica, je popolnoma jasno, da se mRNA veže direktno na DNK znotraj jedra celice in da Ihan nesramno laže ter zavaja. Njegova trditev pa se seveda ne sklada tudi s tistim, kar je povedal glavni mož Moderne. Kdo bi vedel, mogoče pa Ihan ve več kot izumitelj sam.
Vir: Denis Hass FB 17.3. 2021
Belgijski zdravnik dr. Johan Denis: mRNA se lahko vključi v DNK in ga nepovratno spremeni za vse prihodnje generacije: https://www.facebook.com/KraljevicMarkoIII/videos/2918869551724897
Dr. Christian Perrone, profesor za infekcijske in tropske bolezni: Normalno gre v celicah sporočilo od DNK do RNK, ampak možno je tudi obratno pri določenih okoliščinah, ker imajo naše celice endogene retroviruse v DNK naših kromosomov, ki lahko proizvedejo encim reverzne transkriptaze. zato tuja virusna mRNA iz injekcije cepiva lahko kodira DNK in se integrira v naše kromosome. 
Zato obstaja realna nevarnost trajne transformacije naših genov. Obstaja tudi možnost, da se preko modifikacije DNK v jajčecih ali spermijih te genske spremembe prenesejo na potomce. Prof. Christian Perrone.

https://dokumentarac.hr/covid-19/profesor-christian-perronne-otvoreno-pismo-gradanima/?fbclid=IwAR1iOTLamS-ltMFOB1v5E6L74QoZCFxyoc9o7vNv06nQuWiF48tkNNEPz14

Več o možnosti vključitvi virusne mRNK v človeško  DNK: https://www.facebook.com/101017414921399/videos/425883341954748

https://dokumentarac.hr/istaknuto/modificirana-mrna-ima-izravan-ucinak-na-gene/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31873295/  6 A RNA modification as a new player in R-loop regulation

mRNA cepivo je genska terapija: mag. Karin Rižner: https://www.youtube.com/watch?v=F7iqwC3Q5uM&fbclid=IwAR2DVisId6_YoVtURSvouyLG-N_Vkmu6VBNRHettkFa9ln7Tse9X39g_hUg

https://www.nature.com/articles/3302074 Illegitimate DNA integration in mammalian cells

*

Pfizer mRNA cepivo je nova tehnologija, ki ima umetno narejeno genetsko informacijo za virusno spike beljakovinsko bodico, kar dajo v lipidne nanodelce. Ali bo ta nanodelec ostal v celični citoplazmi, ali pa bo šel tudi v jedro celice, kjer je DNK- to ni znano. Prof.dr. Tomislav Terzin je profesor genetike, molekularne biologije in biologije razvoja na Unverzi Alberta v Kanadi.

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/575996/prof-dr-tomislav-terzin-o-pcr-testu-in-cepivu-za-covid-19

Dr. Michael Yeadon, bivši podpredsednik Pfizerja pravi, da ker so gensko terapijo predstavili kot cepivo, niso povedali, kam bo šla mRNA in kako dolgo bo delovala. Kodira beljakovinsko bodico, ki je biološko aktivna in ima tudi fusogensko lastnost zlepljanja več celic, kar lahko povzroči koagulacijo krvi (mikrotromboza). Pri vsakem človeku bo mRNA šla v druge dele telesa, običajno tja, kjer je telo ranljivo. Nekateri so bolj občutljivi za tvorbo krvnih strdkov, tudi mlade ženske lahko dobijo vensko trombozo po prejemu mRNA cepiva. 

https://rumble.com/vfr30h-michael-yeadon-iluzija-covida.html?fbclid=IwAR1UrlVyG3nL0o4qQe9Pxc0tBCntS00TKUaL_LSt7emrrPghRYuMHO2THbk

Revolucionarni preboj je naredil kanadski znanstvenik Dereka Rossi leta 2010 povsem po naključju. Zdaj upokojeni harvardski profesor je v intervjuju za National Post trdil, da je našel način, da "reprogramirajo" molekule, ki nosijo genetska navodila za razvoj celic v človeškem telesu in vseh bioloških življenjskih oblikah.

Te molekule se imenujejo "messenger ribonukleinska kislina" ali mRNA in imajo sposobnost, da na novo napišejo ta navodila za proizvodnjo kakršne koli celice znotraj biološkega organizma. Kot pravi Rossi: "Resnično pomembno odkritje tukaj je bilo, da lahko zdaj uporabite mRNA, in če gre v celice, potem lahko mRNA izrazi katerokoli beljakovino v celicah.

Malo je verjetno da bo Moderna dobila FDA dovoljenje pred tehnologijo hidrogela, ki ga razvija agencija zvezne vlade DARPA, skupaj z Profusa tehnologijo svetlobnih senzorjev, ki naj bi dobila FDA dovoljenje v prvi polovici leta 2021 in se bo zelo verjetno uporabila v cepivu za COVID-19 z možnostjo spremembe naše DNK: 

https://www.mintpressnews.com/darpa-covid-19-vaccine-implant-mrna/271287/?fbclid=IwAR16QDe8nflnlHKnHraFXtI-D1zIrZmouGsjI9M5aFx2oWldJ6m3GdmqzS8

https://jameslyonsweiler.com/2021/01/24/what-is-the-likelihood-that-sars-cov-2-mrna-vaccines-will-alter-our-dna-should-you-be-concerned/

https://www.youtube.com/watch?v=2xUxCIfMjIQ

* * *

Dr. Gerard Delepine analizira povečanje okužb in smrti po začetku cepljenja z novim eksperimentalnim cepivom za COVID-19. Slika ni ravno obetavna. Velika Britanija kaže nenadno povečanje okužb in smrti po cepljenju. Enako velja za Izrael in Norveško. Vprašanje je torej, ali cepivo proti Pfizerju povečuje tveganje za okužbo in smrt?

 https://efvv.eu/news/does-the-pfizer-vaccine-increase-the-risk-of-contamination-and-death-from-covid19

 

300% povečanje smrti po začetku cepljenja za COVID-19 dne 20.12. 2020 v Izraelu:

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/581469/ali-cepivo-pfizer-povecuje-tveganje-za-okuzbo-in-smrt-zaradi-covid-19


https://publishwall.si/narava.zdravi/post/581293/smrti-po-m-rna-cepivu-okrepljen-odziv-imunskega-sistema-ade

*

Dr. Ajda Taler Verčič je tako pristransko opevala cepivo za COVID-19, da bi si neveden človek poželel, da bi se čim prej cepil s tako čudovitim cepivom. Resničnost je na žalost drugačna. V samo enem mesecu cepljenja z cepivom proti COVID-19 je bilo po podatkih ameriškega Centra za nadzor bolezni že 329 smrti in 9516 poškodb. Novejši podatki kažejo celo 501 smrti in 10.748 poškodb do 29.1. 2021. Teh smrti in poškodb je v resnici verjetno še več, saj je znano, da je VAERS statistika v pretekolosti zabeležila le 1% dejanskih smrti in neželenih stranskih učinkov cepiv.

Vir: https://drive.google.com/file/d/1bo5Z5JuvHKLrHisKDkLFpI-p3IGxKnzv/view?fbclid=IwAR3EdZ4mMhLAbrCbhTSoVFxm6NrF0NaS7ZD0_X0wP6t0O_hVUN-TxAXv1AU

https://childrenshealthdefense.org/defender/deaths-injuries-following-covid-vaccine-cdc/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=d093802f-20de-48fa-8f8f-f45c77feae49

Gregor Kos FB 6.2. 2021: "Skupaj že 41.142 prijavljenih neželenih učinkov cepiva Pfizer EU agenciji EMA. (do.4.2. 2021) V 76,9% gre za ženske in v 73,8% za ZDRAVSTVENE DELAVCE !!!"

* * *

1) RAZKRITO: posledice mRNA cepiva Pfizer v Veliki Britaniji od začetka cepljenja 4. decembra 2020 do 28. januarja 2021(3): 107 smrti in 49,472 poškodb s cepivom v prvih 6 tednih cepljenja. Med vzroki smrti in poškodb so možganska in srčna kap, splav, paraliza obraza, motnje in imunskega živčnega sistema, psihiatrične motnje in slepota. Ta eksperimentalna mRNA cepiva bi morali ustaviti TAKOJ, pravi dr. Coleman.

Vir: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/958616/COVID-19_mRNA_Pfizer-_BioNTech_Vaccine_Analysis_Print.pdf

Pa saj je to nemogoče, pri tako varnem cepivu, ki ste ga tako zelo hvalila v svojem predavanju, kajne dr. Ajda Taler Verčič?

* * *

DODATNI VIRI: 

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/577274/slovenija-in-svet-smrti-in-poskodbe-po-cepljenju-s-cepivi-za-covid-19

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/578911/slovenija-kazenska-ovadba-zaradi-cepiva-za-covid-19

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/578196/zda-tozba-dr-horowitza-proti-pfizer-in-moderna-cepivu-za-covid-19

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/577587/pritozba-na-ameriskem-zveznem-sodiscu-necepljeni-so-bolj-zdravi-od-cepljenih

*

Zemljevid poškodb zaradi COVID-19 cepiv: https://hpv-vaccine-side-effects.com/covid-19-vaccine-side-effects-world-map/?fbclid=IwAR1gDPgm7vSHFsBFY98-o5Vwa0aaptz60miJRkM23IBeCxWTbu-ZwJv8qaE

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/581147/dr-rainer-fuellmich-in-dr-dolores-cahill-o-mrna-cepivu-in-kriminalu-ministrov-zdravnikov-in-patologov

*

VAERS poročilo o poškodbah po mRNA cepivu do 27.1. 2021 (339 strani)

https://e.pcloud.link/publink/show?code=XZjaLkZ4qSdMEVjJV7o6FQlCjdi00RQKNfV&fbclid=IwAR1zQOzCj6cS7wP2ZZsAif1l1XMw5pYN0VpW1V94EP2JZicF0d_JlADwqMk

*

https://publishwall.si/narava.zdravi/post/576683/prof-drsc-rfquijano-o-nevarnostih-cepiva-za-covid-19

*

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/pokolj-se-nastavlja.html?fbclid=IwAR3OgMoiABXA-nWweKIH8oNgA3T2yWogyKUI1MG1BpWSNnqnGNeWkRfSX2w

*

https://www.slovenskizdravniki.si/18-razlogov-zakaj-se-ne-bom-cepil/?fbclid=IwAR3D_l4W0sjC53KhH51-TI1khfNziqS-dFUyMAPHvrDBZh5dRMvLBXgfrr0

*

Cepivo se razprši iz mišice predvsem v limfne vozle, vranico in jetra; (str 17), ADE, patogeni priming...

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/46

Študija Pfizer/BioNTech je pri testnih živalih odkrila snovi lipidnih nanodelcev zunaj mesta injiciranja

https://www.judicialwatch.org/nanoparticles-materials-outside-injection-site/?utm_source=t.co&utm_medium=social&utm_campaign=press%20release

*

Nanodelci cepiva mRNA krožijo po celem telesu: možgani, srce, jetra, jajčniki, testisi itd...Ena največjih laži je, da "vsebina injekcije cepiva mRNA ostane v roki in da nanodelci ne krožijo po telesu." Zdaj vemo, da je to popolna laž, saj nove raziskave, opravljene na Japonskem, kažejo, da lipidni nanodelci (LNP), ki vsebujejo kodo mRNA, po cepljenju močno krožijo po telesu, dosežejo možgane, vranico, debelo črevo, srce, jetra, pljuča in druge organe.

https://www.naturalnews.com/2021-06-02-horrifying-study-reveals-mrna-vaccine-nanoparticles-are-circulated-throughout-the-entire-body-brain-heart-liver-ovaries-testes.html

https://www.naturalnews.com/files/Pfizer-bio-distribution-confidential-document-translated-to-english.pdf

Hrvaški doktor genetike je dokončno razkrinkal laž dr. Ajde Taler Verčič, da mRNA cepiva ne spreminjajo človeške genetike: https://maribor24.si/globalno/dr-domazet-loso-cepljenje-naj-se-takoj-ustavi-mrna-cepiva-spreminjajo-cloveski-genom

mRNA cepivo povzroči smrt telesnih celic (apoptosis) : https://odysee.com/@shortXXvids:e/Dr-VS-K-why-m-RNA-vacine-different:2?src=open&r=BWSeHJ8asYoo4uRLsWhCb8D17qQ2xW22&fbclid=IwAR0KJ1_GHe6ea7VDbXafSbcMk1eajvL6g22jnV6he7Ggnyl3FvOHY20savE

Doktorica biologije o proizvodnji mRNA cepiv za COVID-19 in uporabo celic abortiranih fetusov za biološka zdravila in cepiva https://www.youtube.com/watch?v=u5FRnAwv58w

Dr. Gerard Delepine analizira povečanje okužb in smrti po začetku cepljenja z novim eksperimentalnim cepivom za COVID-19. Slika ni ravno obetavna. Velika Britanija kaže nenadno povečanje okužb in smrti po cepljenju. Enako velja za Izrael in Norveško. Vprašanje je torej, ali cepivo proti Pfizerju povečuje tveganje za okužbo in smrt? https://efvv.eu/news/does-the-pfizer-vaccine-increase-the-risk-of-contamination-and-death-from-covid19

2/1/2021, Israel 19-year-old hospitalized in ICU days after receiving second Pfizer vaccine “A 19-year-old was hospitalized with myocarditis – inflammation of the heart muscle – five days after receiving his second dose of the coronavirus vaccine, Terem emergency medical clinic reported Monday.” https://www.jpost.com/health-science/19-year-old-hospitalized-with-heart-inflammation-after-pfizer-vaccination-657428 (Covid-19 Vaccine Side Effects World Map –

Ameriški center za nadzor bolezni, slovenski strokovnjaki itd trdijo, da covid-19 mRNA cepivo ne more spremeniti človeške genetike. Že pred letom in pol smo napovedali, da se mRNA nukleotidi lahko vpišejo in spremenijo človeško genetiko. Nivo neznanja slovenskih zdravnikov, vključno z domnevnimi strokovnjaki, kot je dr. Ajda Verčič je nepredstavljivo velik. Nova študija dokazuje, da se mRNA iz Pfizer cepiva že po 6 urah lahko reverzibilno prepiše v človekovo DNK v celicah v jetrih. To pomeni, da so cepljene osebe lahko že po 6 urah postale gensko spremenjen organizem, ki kronično proizvaja smrtonosne beljakovinske bodice koronavirusa SARS CoV-2 in se postopoma uničuje do smrti. Študija: https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

Spoštovana ga. Ajda Taler Verčič, vaše laži ali neznanje je dokončno razkrinkano. Biomedicinski kartel še naprej širi pripoved, da injekcije mRNA ostanejo lokalne, kjer so vbrizgane, se ne razširijo na druge dele telesa in ne vplivajo na vaš DNK. Pravzaprav dokončne študije zdaj razkrivajo, da traja le šest ur, da injekcije dosežejo vaša jetra, kjer poteka povratna transkripcija za spremembo vaše DNK. Študija: Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

Študija Pfizer/BioNTech je pri testnih živalih odkrila snovi lipidnih nanodelcev zunaj mesta injiciranja https://www.judicialwatch.org/nanoparticles-materials-outside-injection-site/?utm_source=t.co&utm_medium=social&utm_campaign=press release

https://m.planet-lepote.com/znanstveniki-naredili-smo-veliko-napako-cepivo-za-covid-poskoduje-organe/

Zmago Jelinčič v parlamentu: mRNA cepiva so genska terapija z neznanimi učinki https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/1699992406874101

Imunolog Srečko Sladoljev o mRNA cepivu: posledica so lahko srčne kapi, kar pomeni, da mRNA cepivo proti COVID-19 povzroča enake učinke kot okužba s SARS CoV-2. (on 38.00 minute dalje) https://www.youtube.com/watch?v=sQ5dd5CmUq8

ŠOKANTNO! Spregovoril slavni francoski zdravnik profesor Christian Perronne: To niso cepiva proti “koroni” – Ne smemo jih prejeti! Profesor Christian Perronne je vodja oddelka za nalezljive bolezni v bolnišnici Garches v Parizu. Petnajst let je bil vodilni svetovalec za javno zdravje v več francoskih vladah. Vodil je tehnični odbor za cepljenje pri SZO in bil podpredsednik strokovnega odbora za cepiva za celotno območje Evrope, ki vključuje celotno Rusijo in območje Srednje Azije. Njegov zapis so objavili številni tuji neodvisni mediji. “Nikoli nisem bil proti cepljenju. Bil sem odločen zagovornik cepiv, ko so bila narejena v pravih pogojih, kar danes ne velja več. Obstaja glavna zadeva: ali je res treba cepiti, ko je stopnja smrtnosti zaradi COVID-a padla na 0,05%? V zgodovini medicine še nikoli nismo cepili milijonov ljudi v nujnih primerih zaradi virusa, ki ubija samo ogrožene skupine ljudi, ki jih je lahko identificirati in ki bi jih lahko zdravili. Temveč so nas prevarali s Remdesivirjem, toksičnim izdelkom, za katerega že mesece vemo, da ne deluje. Evropska unija ga je kupila za milijardo dolarjev. Zdaj bo to veliko slabše. Zelo se jim je mudilo in nič ni znanega o tem, kako varna so ta cepiva. Zame je to velik škandal. Pod pritiskom lobistov proizvajalci cepiv niso več odgovorni za neželene učinke. Obstajajo zelo slabi in resni učinki in zanje ne bodo krivi. Starejših ljudi v domovih ne zdravijo, pustijo jih umreti, nad njimi je bila izvedena evtanazija. In zdaj bodo starostniki, ki nimajo okužbe, pred cepljenjem prebivalstva služili kot morski prašički. Etična pravila so v veliki meri kršena. Modernino ali Pfizerjevo cepivo ni cepivo, obstaja zavajanje. To so proizvodi genske terapije z RNA in ne cepiva. Te tehnike še nikoli niso preučevali na živalih. Ljudje bomo prvi morski prašički na zemlji. Lahko trajno in nepovratno spremenijo naše gene, naše kromosome in sčasoma se te nepravilnosti lahko prenesejo na naše otroke. Igramo se čarovniškega vajenca. Potrebna bi bila leta, da se prepričamo, da je ta tehnika varna. Po dveh mesecih so rekli, da je vse v redu in da deluje, vendar rezultatov študij nismo videli. Edino, kar smo videli, je bilo povečanje vrednosti delnic, ki so močno poskočile v korist proizvajalcev, ko so napovedali “dobre novice”. Prestrašen sem: dali nam bodo skrito gensko terapijo – ki bi morala biti v prvi vrsti v skladu z zelo specifičnimi zakoni – in storili bodo vse, da bomo verjeli, da gre za cepivo. Kategorično ga moramo zavrniti. Testi niso dobri in nihče jih ni poskušal izboljšati. Mislim, da je to namerno, ker bi zmanjšalo trg cepiv. Milijarde vlagamo v cepiva, nič pa v izboljšanje serologije. To ni več znanost, vse je obrnjeno na glavo. Gospodarski trg postavljamo pred znanost in medicino. ” Profesor Christian Perronne https://topnews.si/2020/12/15/sokantno-spregovoril-slavni-francoski-zdravnik-profesor-christian-perronne-to-niso-cepiva-proti-koroni-ne-smemo-jih-prejeti/

KAKŠNE DOKAZE ima NIJZ, ko trdi da mRNA cepivi Pfizer in Moderna ne spreminjata DNK človeka? Ko pa ni bilo nobenih testiranj o vplivu mRNA cepiva na človeško genetiko, kot je zapisal Pfizer v poročilu o testiranju svojega cepiva? An award winning spinal surgeon and former president of the Association of American Physicians and Surgeons believes that current coronavirus vaccines are dangerous bioweapons being deployed against the people. Dr. Lee Merritt, who previously studied bioweapons while serving as an orthopedic surgeon in the United States Navy for 9 years, sat on the board of the Arizona Medical Association, and has published numerous peer-reviewed papers, believes that mRNA-altering coronavirus vaccines currently being distributed in the United States are rewriting our genetic code to make us vulnerable to a second virus later on. https://www.wakingtimes.com/bioweapons-researcher-believes-covid-vaccines-are-a-form-of-weaponized-medicine/

Dr. Ajda Taler Verčič je tako pristransko opevala cepivo za COVID-19, da bi si neveden človek poželel, da bi se čim prej cepil s tako čudovitim cepivom. Resničnost je na žalost drugačna. V samo enem mesecu cepljenja z cepivom proti COVID-19 je bilo po podatkih ameriškega Centra za nadzor bolezni že 329 smrti in 9516 poškodb Pa saj je to nemogoče, pri tako varnem cepivu, ki ste ga tako zelo hvalila v svojem predavanju, kajne dr. Ajda Taler Verčič?