Sexa mislim.

Ravno sem končal srednjo šolo star 18 let in še predno sem začel mojo prvo zvezo z mojo prvo ljubeznijo,  sem bil s tremi prijatelji dogovorjen, da gremo skupaj v Fieso za 5 dni na morje. Sami fantje, polni adrenalina. Nad našim apartmajem  so stanovale 3 punce in sicer dve sestri ter njuna sestrična. 

spoznali smo se istega večera, ko smo prišli in sicer v Piranu v diskoteki Tri papige. V tistem času je bila edina diskoteka tam v bližini in je bilo kar lepo urejeno, glasba 80-tih, pijača, ženske, vse super.  Res pa da smo bili več ali manj vsi bolj sramežljive sorte, tako, da smo bolj sanjarili, kot pa da bi šli v akcijo. 

No in čez dva dni smo bili spet v Treh papigah. Eden izmed prijateljev je odšel plesat z najstarejšo od naših sosed ( to je bila sestrična od sester), Mojco in med plesom romantičnega komada se je hotela poljubljati z njim. Prijatelj se je očitno ustrašil in ni bil za to, čeprav je bil tako kot ostale trije še nedolžen. Naslednji dan je enostavno pobegnil domov. 

Priznati moram, da sem bil jaz takrat zaljubljen v Tanjo, v mojo prvo ljubezen. No  naslednji dan smo ostali trije zopet odšli v diskoteko in tako se je meni ponudila priložnost plesa z Mojco. Spet je bilo očitno nekaj v zraku J. Morje, glasba, pijača, jaz poln adrenalina, testosterona in pričelo se je dogajati. Že na plesišču sva se pričela strastno poljubljati in potem po polnoči smo se odpravili nazaj v apartmaje. To  naj bi bil tudi naš zadnji dan na morju, saj sta naslednji dan prišla na morje moja starša, ki sta potem prebivala v našem apartmaju. 

Na poti proti apartmaju sva se z Mojco večkrat ustavila in se strastno poljubljala. Ona je bila mislim, da okoli 4 ali 5 let starejša od mene, izkušena rdečelaska. Potem sva se zopet ustavila,  ostala družba pa je odšla naprej. Noro sva se  začela poljubljati, z roko sem ji božal prsi (lepe in velike) in potem z drugo roko zašel v njene hlačke. Prvič sem jo občutil, bila je mokra in vroča.

 Odšli smo vsi skupaj v njihov apartma. Pogovarjali smo se, se šalili in spili še kako pijačko. Bili smo trije prijatelji on tri punce. Ena od sester je bila še zelo mlada, tako da sva samo jaz in moj najboljši prijatelj in dve punci ostali v sobi. Ugasnili smo luč, midva z Mojco sva se strastno poljubljala in zadeva je šla proti vrhuncu. Mojca je bila zelo strastna in me je praskala po hrbtu od strasti. Jaz pa sem bil zelo neizkušen, praktično brez izkušenj. Počasi sva slekla drug drugega, se poljubljala, božal sem njene prsi, jih poljubljal, ekstaza je bila na višku. Seveda je bila erekcija na polno, vzela ga je v roke in mi ga nežno masirala. Božal sem jo po muci, takrat še ni bilo moderno britje, tako, da je si se lahko še izgubil v gozdičku.  Bil sem pripravljen, ker sem bil še neizkušen mi je Mojca pomagala, da sva skupaj našla vročo in mokro votlinico naslade. Bil sem prestrašen, to priznam, teorija je nekaj, praksa spet drugo, ampak je šlo lepo.  Uživala sva, vsaj jaz, seveda prvi sex ni mogel dolgo trajati, je bil pa le PRVI.

IZGUBIL SEM NEDOLŽNOST.