Znana slovenska radijska postaja je zopet pričela z nagradno akcijo z angleško-slovensko popačenko KEŠ KLIC, kar naj bi pomenilo KLIC ZA GOTOVINO.

 

Seveda se zdaj ta akcija ponavlja kar naprej, menda vsako uro. Že sam naslov bi lahko zavajal. Keš klic za 10.000 EUR. Seveda, če zadeve ne prebereš na njihovem portalu, si misli odlično, samo pravilo se oglasim in dobim 10.000 EUR. Ne, ne 10.000 EUR, dobiš 1.000 EUR. Menda se moraš prijaviti, pa te lahko pokličejo. Ok, si vsaj pripravljen na ta klic. No včeraj pa, ko sem poslušal omenjeno postajo, zopet nekoga pokličejo. Seveda se ona ne oglasi pravilo. Zakaj ne, če pa se je prijavila? No v tem grmu pa je tičal ta zajec. Ona se sploh ni prijavila. Moderatorka ji je povedala, da so jo poklicali, ker ima svojo telefonsko številko v imeniku in da jo je računalnik sam naključno izbral.

 

MHM. Je to nateg? Neke vrste je. Ker, če bodo klicali ljudi, ki imajo svoje telefonske številke objavljene v imeniku, oni tako ali tako ne bodo vedeli za kaj se gre in se bodo oglašali normalo, kot PROSIM, HALO in na drug način. Meni se to ni zdelo fer. S tem pa bo ta akcija lahko trajala kar nekaj časa in bo zelo težko priti do tega »KEŠA«.

 

Hvala bogu, da nimam svoje telefonske v imeniku.

 

Saj je čist dober Radio in rad ga poslušam, samo tole se mi ne zdi čisto »fer« igra.

mike1968 - KLIC ZA DENAR

Znana slovenska radijska postaja je zopet pričela z nagradno akcijo z angle