Skoraj ni dneva, da ne bi mediji izbrskali kakšno novo aferico. Še najraje imajo kakšno erotično aferico, ker ljudje najraje beremo o nasilju in o erotiki.

 

Nekje največji vir takih afer oziroma informacije so v Sloveniji itak Slovenske novice. Brez afer, takšnih ali drugačnih, novice sploh ne bi mogle obstajati. Pa ne da bi sedaj ves navdušen kupoval novice in se naslajal nad nesrečo drugih, nad kriminalom, nasiljem in nad erotiko. Novice pač preberem zjutraj v svojem najljubšem lokalu.

 

Ta teden je bil v službi zelo pester in sem delal cele dneve, tako, da zjutraj niti ni bilo časa prebirati novic, ker sem šele v službi spil svojo prvo kavico.

 

V soboto pa sem odšel v lokalček na kavico in še na kakšno pijačko in prebiral novice. Cel teden se je na prvi ali na drugih straneh pojavljal starejši možakar, kemik, ki je 5 dni dal dela policistom, ki so se ukvarjali z njem, oziroma z njegovimi kemikalijami, poizkusi, laboratoriji in nevarnimi snovmi za okolje in za ljudi.

 

No v soboto pa je nastopil čas za novo SEXUALNO AFERICO, ki se je zgodila med samimi POLICISTI in je od nje minilo že kar nekaj časa.

 

Zanimivo je bilo to, da je bil na prvi strani samo majhen okvirček z udarnim naslov v zvezi sexa policista in policistke na mejnem prehodu.

 

Na tretji strani se je novinar poglobil v to zadevico oziroma aferico in podal opis, kaj, kje, kako, s čim, in zakaj se je to dogajalo.

 

Njegovi prišepetovalci oziroma izdajalci, ovaduhi ali kot bi se lepše izrazil »viri informacij« so potrdili, da se to v policijskih vrstah  redno dogaja, ker naj bi bilo v Policiji veliko brhkih policistk, ki so sodobnih nadzorov in najbrž je zraven tega še kakšna želja po napredovanjih.

 

Imen vpletenih novice niso hotele razkriti. S čimer se popolnoma strinjam, le da v primeru ravnatelja in učiteljice matematike, temu ni bilo tako.

 

Očitno je bila mariborska afera le dobra oziroma kruta šola, da si tudi novinarji ne morejo več privoščiti javnega linčanja z imeni in priimki ljudi, ki so si privoščili kratko sex pavzo in so imeli pač nesrečo, da so jih zalotili.

 

Gospa, ki je čakala, da bi lahko prečkala mejni prehod, pa je bila rampa spuščena in ju je kasneje zalotila ju je pač prijavila. Zakaj ve le ona?

 

V javnost pa je zadevo spravil nekdo iz policijskih vrst, ki je bil očitno ljubosumen ali pa njemu ni bilo dano, da bi kakšno kolegico spravil v posteljo ali kamorkoli drugam. Pač slovenska nevoščljivost :"Če jaz ne morem, tudi ti ne boš, oziroma te bom prijavil".

 

Srčno upam, da je bila ta aferica omenjena samo v slovenskih novicah in da se ne bo ponavljala celih 14 dni in da, bognedaj, kdo spravi imena v javnost. In da to ostane AFERICE in, da ne postane VSESLOVENSKA AFERA.

 

Sexalo se je, sexa se in sexalo se bo na delovnih mesti, pa če je to komu prav ali pa ne.

 

Jaz še nisem in tudi nikoli ne bom, ker sem v moškem kolektivu, če pa kdaj zamenjam službo kjer bodo tudi ženske pa najbrž tudi ne, ker sem ZVEST.

mike1968 - AFERICA

Skoraj ni dneva, da ne bi mediji izbrskali kakšno novo aferico. Še najraj