Četrta knjiga Kluba preiskovalk umorov z Lindsay Boxer v glavni vlogi. Članice kluba so postale že zelo dobre prijateljice, lahko rečem tako kot štiri prijateljice iz zgodbe Sexa v mestu.  

Založnik o knjigi

V poznih večernih urah sanfranciška poročnica Lindsay Boxer s streli v samoobrambi sproži verigo dogodkov, ki za vedno lahko spremenijo njeno zasebno in poklicno življenje; ubila je petnajstletnico, njenega najstniškega brata pa za vedno posedla v invalidski voziček. Zdaj je njena usoda v rokah sodnega sistema oziroma 12-članske porote.
Da bi se do sojenja umaknila javnosti, je odšla v sestrino hišo v slikoviti zaliv Half Moon. A kmalu po prihodu njen mir zmotijo gnusni umori zakoncev. Brez vidnega vzorca. Brez prič. Tako se Lindsay s svojima prijateljicama, Claire in Cindy, bojuje na dveh frontah hkrati: na zasebni, kjer jo lahko obtožijo zaradi nezakonite povzročitve smrti, uporabe pretirane sile in policijskega disciplinskega prekrška, ter poklicni, kjer kljub smrtni nevarnosti brez pomoči poskuša preprečiti naslednji umor.

 OCENA: od 1 do 10 = 7