Gremo v novo, že šesto zgodbo iz zbirke Kluba preiskovalk umorov. Kot vedno je zgodba napeta in polna nepričakovanih obratov.

 

 

Založnik o knjigi

 

Po dramatičnem streljanju na trajektu Del Norte je poročnica Lindsay Boxer kmalu na prizorišču umorov. Trije nedolžni ljudje so mrtvi, njena najboljša prijateljica Claire, strokovnjakinja mestne sodne medicine, pa hudo ranjena. Clairin sin Willie je za las ušel smrti. Lindsay ji na poti v bolnišnico skoraj nezavestni obljubi, da bo ujela morilca in ga z Yukijino pomočjo na sodišču izročila roki pravice. Kar pa se izkaže za več kot zapleteno.



Prav tako kot odkritje skrivnostnega morilca v soseski, v kateri od nedavnega stanuje četrta od članic Kluba preiskovalk umorov, novinarka Cindy. Tudi ona je v življenjski nevarnosti. To pa še ni vse. Skrivnostnost in zmedo stopnjuje nepojasnjena ugrabitev otroka, pravzaprav treh otrok. Vsi trije so izjemno nadarjeni. A Lindsay najbolj skrbi, ker nihče ni zahteval odkupnine zanje. Še predobro namreč ve, kaj to lahko pomeni. In tako se v neizmerni in srčni želji, da bi našli te otroke še žive, policija poda v neizprosno tekmo s časom.

 

OCENA: od 1 do 10 = 7