Michael Bennett se s svojimi otroci skriva na posestvu Cody daleč stran od svojega doma. Vzrok je mehiški mamilarski šef Perrin, ki ga Michael ujame in v spopadu ubije njegovo ženo. Perrin spektakularno pobegne iz sodišča in načrtuje poboj vseh svojih nasprotnikov, vključno z Michaelom in njegovo družino. Pri tem mu pomaga skrivnostna Vida. Perrin prične s krutim morilskim pohodom, kjer dobesedno letijo glave. So vzrok mamila ali je posredi kaj drugega?

Michael se z varuško njegovih otrok Marry malo odtuji in ko se vrne na delo, da ujame Perrina zopet sedeluje s privlačno FBI agentko Emily Parker.

Celotna mašinerija ZDA z Policijo, FBI, CIO in vojsko krene na lov za Perrinerjem.

 

 

Založnik o knjigi

 

Ko je Bennett aretiral Manuela Perrina, je bil prepričan, da je končno prekinil strahovlado vodje mamilarskega kartela in se maščeval za umor svojega najboljšega prijatelja. Vendar Perrine med sojenjem pobegne.

V krvavem strelskem obračunu Bennett ubije Perrinovo ženo. Zdaj je Perrinov glavni cilj, da bi Bennett trpel in plačal za svoje dejanje.

Bennettova družina se preseli v varno hišo nekje v Kaliforniji. Perrinovi napadi na ameriških tleh pa so vse bolj kruti in drzni. Jasno je, da se bliža vojna.

Nihče ni več varen … Nikjer.

 

 

OCENA: od 1 do 10 = 7